![تحقیق در مورد هانتر در شیمی مواد غذایی](../prod-images/552313.jpg)
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه18
فهرست مطالب
هانتر در شیمی مواد غذایی
سبب شناسی عقب ماندگی ذهنی (اختلالهای
متابولیک و غدد داخلی )
وضعیت والدین
گالاکتوزومی
عوارض
- پرتقال خونی، گیلاس و آلبالو
- 3- شلغم، گل قاصدکو خردل سبز
- 4- پونه کوهی، آویشن و جعفری
- 5- سبزیجات ترد
- 6- گیاهان دریایی
حدود 4 تا 5 درصد نارساییهای رشدهوش زاییده اختلالهای کروموزومی و ارثی متابولیسم بدن است. تراکم بیش از حد بعضی از مواد شیمیایی در بدن باعث ضایعه های گوناگونی در سلسله اعصاب مرکزی شده و بیماری های متعد دی را پدید می آورد.
خذف این مواد از رژیم غذایی تنها راه پیشگیری از بروز بیماری یا شدت آن خواهد بود .
اکثراین بیماری هاازراه کروموزومهای معمولی و ژن مغلوب منتقل می شوند .
یک اختلال سوخت و سازی مواد پروتئینی بوده که درسال 1934 توسط فولینگ کشف شد
فنیل کتونوری به صورت یک صفت مندلی ازراه ژن
تحقیق در مورد هانتر در شیمی مواد غذایی