این محصول در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 25 اسلاید می باشد.
اسلاید 7
کلیات
برای تعلیم و تربیت صحیح دینی باید بین اهداف نهادهای آموزشی و تربیتی وحدت و هماهنگی باشد هماهنگی و همانندی الگویهای رفتاری در محیط خانه و مدرسه تضمین کننده امنیت خاطر برای دانش آموزان می باشد . مشاهده هر گونه تضاد و تعارض و دوگانگی در رفتار الگوها تربیت دینی را مختل می سازد زمانی که جو غالب نظام ارزشی و شیوه های تربیتی در محیط خانواده و مدرسه هماهنگ نباشد این فرزند خانه و شاگرد مدرسه دچار دوگانگی و تردید می شود که تحمل هر دو الگو یا انتخاب یکی از دو الگو برایش سخت و دشوار است ( افروز ،1370، ص 34).
اسلاید 8
بیان مساله
نقش تمهیدی : والدین برای تشویق و ترغیب کودکان به انجام تکالیف دینی تمهیدات و مقدماتی را باید فراهم سازند .مانندیاددادن ذکرها و نماز در سنین کودکی و یا تشویق آنان به روزه که هر زمان خواستند افطار نمایند تا تمرین روزه داری نمایند . نقش الگویی : کودکان در تقلید پذیری فعالند و بسیاری از اعمال و تکالیف دینی را از راه تقلید می آموزند و آنچه که در این تحقیق نیز بررسی شده و سخن به زبان آمده همین الگویی و الدین می باشد درباره نقش الگویی علی (ع) فرمودند:کونوا دعاه الناس بغیر السنتکم ـ یعنی مردم را با غیر زبان هایتان به راه خدا دعوت کنید ایشان دعوت با عمل را موثر از دعوت از طریق سخن می داند . سعدی نیز در این باره گفته است بزرگی سراسر به گفتار است دو صد گفته چون نیم کردار نیست . خداوند برای هدایت انسان پیامبر (ص) را به عنوان الگو .و اسوه حسنه معرفی نموده است روش الگویی را روش اسوه سازی نیز می نامند و در روان شناسی تحت عنوان سرمشق دهی گفته می شود.
اسلاید 9
اهمیت و ضرورت
نتایج تحقیق شما به دیگران چگونه کمک می کند ؟
به چه کسانی کمک می کند ؟
چه اطلاعاتی جدیدی را به دانش دیگران می افزاید ؟
کدام مشکل را حل می کند ؟
اسلاید 10
نمونه اهمیت و ضرورت
با توجه به شرایط قرن حاضر و تحولاتی که از چند دهه اخیر آغاز شده ، مشکلاتی در سطوح بین المللی رخ داده است دنیای تعلیم و تربیت امروز با چالش هایی نظیر ازدحام جمعیت جوان ، کشورهای در حال توسعه ، مشکلات ناشی از پیشرت های علمی و تکامل فناوری از بین رفتن مرزهای سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی با آن روبروست و لازمه تعلیم و تربیت کنونی پویایی آن می باشد . جمعیت جوان کشور ما سیاست های تربیتی خاص خود را می طلبد که در این تحقیق منظور از تعلیم و تربیت بعددینی آن می باشد یعنی پویایی وفعال بودن تربیت دینی از ضروریات جامعه کنونی ما می باشد در این زمینه سخن استاد تعلیم و تربیت مولا علی بن ابیطالب (ع) را می توان ذکر کرد آنجایی که فرمودند : « لا تقسروا اولادکم لا رابکم لانبهم مخلوقون لزمان غیر زمانکم » آداب و رسوم زمان خودتان را با زور و فشار به فرزندان خویش تحمیل نکنید ؛ زیرا آنان برای زمانی غیر از زمان شما آفریده شده اند ( نصر آبادی ، رحمانی ، 1377) این سخن بیانگر پویایی تربیت می باشد و این مطلب را می رساند که تربیت دینی و شیوه های آن در هر زمان مخصوص به آن زمان است و نسخه ای ثابتی نیست که برای همه قرن ها یکسان باشد . از آنجایی که حتی افراد بی دین ، تربیت دینی را عامل ترقی و پیشرفت جوامع اسلامی می دانند بر همه مسوولان جامعه اسلامی ما لازم است در معرفی الگوهای دینی به جوانان از طریق آموزش وپرورش و رسانه ها کوشا باشند .
دانلود پاورپوینت مدیریت آموزش و پرورش کاشان