اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله مطالعه و یادگیری

اختصاصی از اینو دیدی دانلود مقاله مطالعه و یادگیری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله مطالعه و یادگیری


دانلود مقاله مطالعه و یادگیری

آموزش به عنوان مقدس ترین فعالیت آدمی و یادگیری به عنوان عالی ترین فرصت در زندگی و کتاب به عنوان ممتاز ترین ابزار ارتباط و مبادلة دانش بشری در طول تاریخ مطرح بوده وهست در تاریخ کتاب همواره به عنوان عامل محوری انتقال دانش و اندوخته های مردمان و جوامع بشری شناخته شده و از ارکان اصلی تعامل فرهنگ ها و اندیشه های مردمان و جوامع در همة ادوار تاریخی می باشد.
کتاب دریچه ای است به سوی جهان شگفت انگیز علم و معرف و مطالعه راهی است بسیار ساده و عملی برای پذیرش و پرورش استدادهای خداداد انسان و آموزش علم و فنونی که او را در مسیر رشد و تکامل راهنمایی کند.
اگر بتوانیم مطالعه را به صورت عادت در آوریم دیگر ارتباط او با جهان دانش و آگاهی سخت نخواهد بود و بدون هیچ زحمت و مرارتی خواهد توانست از راه مطالعه درک و اندیشة خود را نسبت به جهان هستی رشد و تعالی بخشد.
تعریف
مطالعه از باب مفاعله است و فرد با بهره جستن از آن به روشنی درونی دست می یابد.همان گونه که خورشید طلوع می کند و صبح روشن را مژده می دهد.
در معنا و مفهوم مطالعه در فرهنگ عمید چنین آمده است.اطلاع یافتن از چیزی با ادامه نظر در آن خواندن کتاب یا نوشته دیگر و دقت کردن در آن.
مطالعه یا هنر خواندن جریا است که فکر بدون کمک منبع و یا تمرکزی روی لب با استفاده از نیروی خویش سبب ارتقاء شود.در نتیجه مطالعه فکر از درک کمتر به ادراک و فهم بیشتر می رسد.
اعمال مختلف ماهرانه ای که باعث این ارتقاء می شود هنر مطالعه یا خواندن را تشکیل می دهد.
انگیزه و اهداف مطالعه
مطالعه یک فرآیند هدفدار است که روش خاص خود را دارد.با توجه به اینکه یادگیری عمل آگاهانه است و برای انجام دادن هر عمل آگاهانه داشتن انگیزه اساسی است.
بنابراین مطالعه کننده باید از انگیزه ای قوی برخوردار باشد قوی واقعی شدن انگیزه مطالعه عمل یادگیری را سرعت و جهت می بخشد بنابراین پیش از هر چیز باید ضرورت نیاز به مطالعه کردن را حس کنیم.نیازهای بشر عادت به مطالعه را به وجود آورده است اما دلایل و انگیزه های مطالعه را می توان به شرح زیر بیان کرد.
1-    برای دستیابی به اطلاعات روزآمد و جاری.
2-     برای جوابگویی به خواسته ها و تقاضاهایی که برای تبعه خوب بودن لازم است.
3-     برای انجام دادن وظیفه
4-     برای پر کردن اوقات فراغت
5-     برای ارضای نیازهای ذهنی و …
اهمیت و جایگاه مطالعه
طی قرون متمادی قبل از ظهور اسلام به جز در نواحی کناره ای اعراب ساکن شبه جزیره عرب در انزوا می زیستند.آنها هیچگونه ارتباطی با جهان خارج نداشته اند.خواندن و نوشتن نمی دانستند و لذا از وجود کتاب نیز آگاهی نداشتند.
در زمان صفویه دارالعلم ها و کتاب خانه های متعددی چون کتابخانه شاه اسماعیل صفوی در تبریز کتابخانة شاه طهماسب اول در تبریز کتابخانه شاه عباس بزرگ در اصفهان،کتابخانه شیخ بهائی در اصفهان و … به وجود آمده اند که مشابه این دوران کمتر در تاریخ ایران مشاهده می شود.در دوران صفویه بر اثر همین توجه و عنایت به صاحب معرفت و دانش محققانی ظهور کردند. که وجودشان برای ادب و فرهنگ این سرزمین مایه افتخار است.
فنون مؤثر در مطالعه
مطالعه ثمر بخش از دو عامل متأثر است.یکی علاقه نسبت به مطالب خواندنی سبب می شود تا شخص به مطالعه بیشتر بپردازد.مطالعه بیشتر به بهتر شدن فنون مطالعه منجر شود. کاربرد فنون بهتر مطالعه را آسان تر سریع تر و لذت بخش تر می سازد در نتیجه علاقه خواننده نسبت به مطالعه افزایش می یابد و سبب می شود تا او به مطالعه بیشتر بپردازد و از مطالبی که باید بخواند دوری نکند و در زمان کمتر مطالب بیشتری را بخواند.
روش مناسب مطالعه
مطالعه بیشتر به صرف وقت کمتر و برداشت بهتر نیاز به آگاهی از روش های صحیح مطالعه دارد.
با مطالعه صحیح به تدریج آمادگی انتخاب کلمات و مطلب قابل استفاده در فرد پیدا می شود و به فرد کمک می کند که حافظه را از مطلب غیر ضروری انباشته نسازد عادت کردن به مطالعه صحیح یک امر اکتسابی است یعنی همان گونه که انسان خواندن و نوشتن را یاد می گیرد می تواند راه صحیح مطالعه را هم یاد بگیرد.

 

شامل 5 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله مطالعه و یادگیری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد