qریزکپسول سازی
فرآیندی که در آن ذرات یا قطرات کوچک بوسیله پوششی احاطه می شوند، یا در یک قالب یکنواخت یا غیر یکنواخت قرار داده می شوند شناخته شده است.
یا:
دانش بسته بندی مواد جامد، مایع و گاز در کپسول های کوچک که این کپسول ها قادر هستند محتویات خود را در مدت زمان های طولانی و تحت شرایط خاص با سرعت رهایش کنترل شده آزاد نمایند
qمواد دیواره:
q
vموم ها و چربی ها: موم زنبور عسل، موم کاندلیلا و کارنوبا، ماکروامولسیون و میکروامولسیون موم، دیسترات گلیسرول، چربی های طبیعی و اصلاح شده؛
vپروتئین ها: ژلاتین، پروتئین آب پنیر، زئین، پروتئین های سویا، گلوتن و غیره؛
vکربوهیدرات ها: نشاسته ها، آلژینات ها، مالتودکسترین ها، کیتوزان، ساکارز، گلوکز، اتیل سلولز، استات سلولوز، کاراگینان ها و غیره؛
v بسپارهای سنتزی: پلی پروپیلن، پلی ونیل استات، پلی استیرین، پلی بوتادین و غیره که مجوز استفاده در مواد غذایی را دارند
q هسته
ماده ای بلورین، ذرات جاذب سطحی ناهموار، امولسیون، سوسپانسیونی از مواد جامد یا .سوسپانسیونی از ریزکپسول های کوچکتر می باشد
مواد طعم دهنده، عوامل ضد میکروبی، مواد فعال تغذیه ای و درمانی، ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، رنگ ها، اسیدها، بازها، بافرها، شیرین کننده ها، مواد مغذی، آنزیم ها، عوامل اتصال عرضی، مخمرها، عوامل ورآمدن شیمیایی
شامل 30 اسلاید powerpoint
دانلود پاورپوینت ارائه استفاده از ریزکپسول سازی در مبارزه با کمبود آهن