نویسندگان: مریم صادقی قوچانی ، محمدرضا اصغری پور
خلاصه مقاله:
دراین مقاله روشی برای کمی کردن پایداری در سیستمهای کشاورزی براساس انتروپی اضافی تولید شده بوسیله سیستم پیشنهاد می شود همچنین نشان داده می شود چگونه انتروپی تولید شده بوسیله سیستم با نحوه مدیریت زمین تغییر می کند محصولات مختلف مقدار انتروپی متفاوتی را دارا می باشند این اختلافات به علل متفاوتی است ولی در بسیاری از شرایط انتروپی بالا به استفاده از نهاده های زیاد نسبت داده می شود خصوصیات یک گیاه زراعی به تنهایی نقش اندکی دارد گرچه این روش تخمینی از انتروپی در اکوسیستم کشاورزی را به ما میدهد اما با این روش می توان اثبات کرد که با کاهش انرژیهای ورودی مصنوعی پایداری بهبود پیدا می کند مقایسه مزرعه جو دیم و چغندر قند این موضوع را تایید می کند.
کلمات کلیدی: کمی کردن پایداری، اکوسیستم کشاورزی، انتروپی، انرژی
خلاصه مقاله:
دراین مقاله روشی برای کمی کردن پایداری در سیستمهای کشاورزی براساس انتروپی اضافی تولید شده بوسیله سیستم پیشنهاد می شود همچنین نشان داده می شود چگونه انتروپی تولید شده بوسیله سیستم با نحوه مدیریت زمین تغییر می کند محصولات مختلف مقدار انتروپی متفاوتی را دارا می باشند این اختلافات به علل متفاوتی است ولی در بسیاری از شرایط انتروپی بالا به استفاده از نهاده های زیاد نسبت داده می شود خصوصیات یک گیاه زراعی به تنهایی نقش اندکی دارد گرچه این روش تخمینی از انتروپی در اکوسیستم کشاورزی را به ما میدهد اما با این روش می توان اثبات کرد که با کاهش انرژیهای ورودی مصنوعی پایداری بهبود پیدا می کند مقایسه مزرعه جو دیم و چغندر قند این موضوع را تایید می کند.
کلمات کلیدی: کمی کردن پایداری، اکوسیستم کشاورزی، انتروپی، انرژی
کمی کردن پایداری در سیستم های کشاورزی یک مطالعه موردی در مزرعه تحقیقاتی طرق