اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تعیین مدل ریاضی مناسب جهت پیش بینی محتوای رطوبتی خربزه درختی (پاپایا) طی فرآیند خشک شدن در خشک کن کابینی

اختصاصی از اینو دیدی تعیین مدل ریاضی مناسب جهت پیش بینی محتوای رطوبتی خربزه درختی (پاپایا) طی فرآیند خشک شدن در خشک کن کابینی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تعیین مدل ریاضی مناسب جهت پیش بینی محتوای رطوبتی خربزه درختی (پاپایا) طی فرآیند خشک شدن در خشک کن کابینی


تعیین مدل ریاضی مناسب جهت پیش بینی محتوای رطوبتی خربزه درختی (پاپایا) طی فرآیند خشک شدن در خشک کن کابینی نویسند‌گان: علیرضا یوسفی ، مهدی مرادی ، وحید اسدی مبارکی ، سیدمهدی نصیری
report iconخلاصه مقاله:
هدف از این تحقیق تعیین مدل ریاضی مناسب برای تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی در طی خشک کردن با یک خشک کن آزمایشگاهی از نوع کابینی است. فرایند خشک کردن در سه سطح دمایی 40 50 و 60 درجه سلسیوس صورت پذیرفت. سرعت هوای خشک کن 0/9متر بر ثانیه و درصد رطوبت مطلق آن در ابتدای فرایند 0/6% بود. ابتدا اثر دما بر تغییرات محتوای رطوبتی بررسی شد و سپس برای مدل کردن نمودار حاصل از تغییرات نسبت رطوبتیMR) در برابر زمان خشک شدن در هر دما هشت مدل ریاضی استاندارد استفاده شد. برای مشخص کردن بهترین مدل ریاضی جهت مدل سازی از مقایسه فاکتور های آماریRMSEوχ2 وR2 استفاده شد. در میان مدل های ریاضی مدلTwo term در هر سه دما به عنوان بهترین مدل معرفی شد.
کلمات کلیدی: خربزه درختی، خشک کردن ، محتوای رطوبتی، مدل ریاضی

دانلود با لینک مستقیم


تعیین مدل ریاضی مناسب جهت پیش بینی محتوای رطوبتی خربزه درختی (پاپایا) طی فرآیند خشک شدن در خشک کن کابینی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد