پایان نامه کارشناسی رشته شیمی با موضوع مطالعه اثرات تداخلی روی در جذب و انتقال آهن
80 صفحه WORD
پیشگفتار:
در طبیعت دهها عنصر وجود دارند که با مقادیری هر چند اندک، در بدن موجودات زنده اعمال و وظایف بسیار ح یاتی را انجام می دهند و همچنین وجود این عناصر در رژیم غذایی موجدات زنده برای رشد و ابقاء حیات امری ضروری است همچنین میزان این عناصر در رژیم غذایی بایستی در یک حد مطلوب و متعادل باشد تا حیات موجودات زنده دچار اختلال نگردد. متابولیسم و نقش این عناصر و ماهیت بیماریهای ناشی از کمبود یا ازدیاد آنها بر موجودات زنده توسط متخصصین بیوشیمی پزشکی و تغذیه مورد مطالعه قرار گرفته است. از آنجایی که مقادیر آهن سوم (Capacity total Iron binding) TIBC در وضعیتهای گوناگون انسانی، جغرافیایی، جنسی و ... بر حسب عادات غذایی (Food habit) مردم متفاوت است. لذا هدف از این تحقیق مطالعه اثرات تداخلی فلز روی در جذب و انتقال آهن سرم میباشد.................
فصل اول: مقدمه
متابولسیم و خصوصیات فیزیکی و شیمایی روی
تاریخچه
استفادههای پزشکی
عملکردها و فار موکولوژی
محرکهای دارویی
نحوه مصرف روی
توزیع آهن در بدن
ساختمان فریتین
مقادیر نرمال آهن سرم
و...
فصل دوم: مواد و روشها
وسایل و دستگاههای آزمایشگاهی مورد استفاده
آزمایشات تیتراسیون اسپکتروفتومتری
اثر غلظت مختلف آهن بر روی باندینگ با ترانسفرین
اثر PH بر روی باندینگ آهن با ترانسفرین
ترانسفرین
آزمایشات دیالیز تعادلی
روش کنترل
تعیین ثابت باندینگ آهن با ترانسفرین
و...
فصل سوم: نتایج
تعیین طول موج ماکزیمم
اثر زمان
نتایج حاصل از آزمایشات دیالیز تعادلی
و...
فصل چهارم: بحث
آزمایشات Invitro
منابع
پایان نامه کارشناسی رشته شیمی با موضوع مطالعه اثرات تداخلی روی در جذب و انتقال آهن