لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:40
فهرست و توضیحات:
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت مسئله
اهداف تحقیق
پیشینه طرح پژوهش
تجزیه و تحلیل
روش تحقیق
سابقه تحقیق
اصطلاحات و مفاهیم
مقدمه گردآورنده :
تحقیقی که در پیش رو دارید نتیجه مطالعه ویادداشتهای است که از مطالعه کتاب «روشهای تحقیق در علوم تربیتی ورفتاری اثر جان بست » بدست آمده است . این تحقیق فشرده کتاب مذکور است که در چهارفصل گردآوری وتنظیم شده است ومیتواند بعنوان یک مرجع جهت استفاده دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد و حتی دکتری وکلیه دانشجویانی که در انجام امر تحقیق مبتدی و تازه کار می باشند . مورد استفاده قرار بگیرد . اگرافرادی هستند که از تحقیقات انجام شده استفاده میکنند بایستی برخی از شیوه های شناخت مسائل ، تنظیم فرضیه ، ساختن و استفاده از وسایل جمع آوری داده ها و تجزیه وتحلیل آنها را بفهمند .
مهارت یافتن در امر تحقیق بدون داشتن صلاحیت های لازم و تمرین تجربه وسیع بدست نمی آید.
بنابراین ما دریافته ا یم که انجام یک تحقیق کوچک به عنوان راهی برای یادگیری روش تحقیق تا چه اندازه مفید وسودمند است .
جهت انجام یک تحقیق علمی مراحل مختلفی بایستی طی شود در واقع فرآیند های انجام یک تحقیق علمی عبارتند از :
- شناخت و تعریف مسئله
- ساختن فرضیه ، گمان پیش فرض بایک حدس بخردانه
- جمع آوری تا تنظیم و تجزیه وتحلیل داده ها
- تنظیم نتایج
- تأثیر رد یا تعدیل فرضیه از راه آزمون پیامدهای آن در موقعیتهای خاص
اگر چه محققان سرانجام باید یک مسئله مهم ودقیق را بشناسند ، هدف آنها در ابتدا ممکن است به گونه ای مهم ونارسا تعریف شود . آنها ممکن است موقعیتهایی را مشاهده کنند که ظاهرأ نشانگر --- --- احتمالی ومعینی است وحتی ممکن است برخی داده های اولیه را جمع آوری کنند تا ضابت آنها را با مسئله مورد نظر خود که تصویر مبهمی از آن دادند بیازمایند . دراین مرحله ابتکار واندیشیدن زیاد برای ساختن یک مسئله کاملأ مشخص که آماده فرآیند تحقیق است امری اساسی است .
فرضیه :
پس از آنکه مسئله شناخته شده ممکن است پاسخ ها یا راه حل های مشخصی بصورت فرضیه تنظیم شود این گمان ها حدس های بخودانه یا اندیشه ممکن است به تجربیات قبلی ، مشاهدات غیر رسمی با اطلاعات بدست آمده از دیگران مبتنی باشد. کسانی که در موقعیتهای روزانه با مسائلی مواجه می شوند . معمولأ با ساختن فرضیه ها ی غیر رسمی می پردازد که میتوان مستقیمأآنها را آزمود ، مثلأ وقتی کلید برق را می زنیم اما لامپ روشن نمی شود . چند فرضیه غیر رسمی به ذهن می آید .
کارافرینی گردآورنده