فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:49
فهرست مطالب:
مقدمه : 1
تاثیرات مصرف: 2
بخش اول: 6
تاریخچه پربار قارچ کامبوجا : 6
ریشه نام کامبوجا : 8
نتایج تحقیقات علمی: 8
قارچ در مقابل قارچ : 9
بخش دوم: 12
انرژی بیشتر : 12
کامبوجا وهموتراپی: 13
بازیافتن زندگی پر تحرک : 13
با کامبوجا صد ساله شوید: 14
آیا میخواهید یکصد سال عمر کنید ؟ 14
بخش سوم : 16
چای مفـرح : 16
آیا چای کامبوجا چاق کننده است؟ 19
بخش چهارم : 21
یافتن زندگی دوباره با کامبوجا : 21
فوائد بهداشتی کامبوجا تا چه حدی صحت دارد ؟ 22
جمع شدن آب در بدن : 22
نقرس : 22
ازدیاد مصونیت در مقابل امراض 23
عقیمی ونازایی 23
کلیه ها 24
بیماری Multiple Sclerosis M.S 24
پروستات 24
سوریاسیسPsoriasis 25
اختلالات درخواب 25
غذایی با فرهنگ اصیل 26
اسید ،باز PHخنثی 26
توازن پتانسیل هیدروژن بدن 27
اسید لاکتیک 28
گلوکونیک اسید Gluconic وگلوکورونیک اسید Glucuronic Acidدرکامبوجا 29
انواع ویتامین B 30
طرز تهیه چای کامبوجا 32
طرزتهیه : 33
نکاتی در مورد کامبوجا 43
منابع و ماخذ
منابع و ماخذ
1- دکتر منور عباسیان، انتشارات آستان قدس، چاپ 1379.
2- ماندانا ارفع، انتشارات سهند، چاپ دوم، تهران- 1378.
3- اینترنت.
مقدمه :
قارچ کمبوجا که متشکل از کشتهای همزیست سلولهای مخمر از دسته ساکاروز ماسیس (Saccharomyces ) باباکتری های میله های شکل زیلی نوروم (Xy linorom ) ویک توده تقریبا کرم رنگ ژله ای مانند ،به ندرت ممکن است چندین نفر درروز به WILD ROSE COLLEGE مراجعه نکنند و خواهان اطلاعاتی در مورد چای کمبوجا ویا ((چای قارچ))نباشند.
لذا این بهترین فرصت است که مجموعه اطلاعات طبی که نمایانگر کلیه خواص ومنابع این گیان معجزه گر است تنظیم شود وبه علاقه مندان ارائه شود.
نخستین اطلاعات مربوط به کمبوجا نشانه گرقدمت 2000 ساله این گیاه است براساس مدارک موجود نام این قارچ از نام یک پزشک ژاپنی به نام کمبو گرفته شده است ،گرچه کمبوجا نام نوعی قارچ است، اما در واقع به عنوان یک نوشیدنی موردمصرف قرار میگیرد.
1- Wild ros college مرکز پژوهشی است در شهر Calgary کانادا که تحقیقات گسترده ای در مورد امراض توسط انواع داروهای گیاهی انجام میشود
- مکانیسم عمل:این نوشیدنی، ترکیبی از چای معمولی وشکر میباشد که با استفاده از قارچ کمبوجا تخمیر شده وساختار شیمیایی آن تغییر کرده است.معمولا تولید فراوردهای تخمیری در دو مرحله انجام میشود.
1- فاز رشد میکرو ارگانیسم ها ( موجودات ذره بینی )
2- فاز تشکیل فراوردها بوسیله سلولهای بالغ که از لحاظ بیو شیمیایی اسیدیته محیط ، میزان هوادهی (اکسیژن رسانی) ودرجه حرارت مناسب، عمل تخمیر را کنترل میکند، اسید گلو کورونیک موجود در این نوشیدنی که در اثر تخمیر چای شیرین در تاریکی ودر حرارت مناسب ایجاد میشود ، برای ساخت پلی ساکارید ها ی مهمی نظیر ماده اصلی سازنده غضروف وماده مخاطی وزجاجیه چشم بکار رفته است ووجود آن باعث دفع مواد زائد وسموم از بدن میشود.
مقاله قارچ کامبوجا