اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله سنگ کلیه و مثانه

اختصاصی از اینو دیدی دانلود مقاله سنگ کلیه و مثانه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 


علت بیماری : خواب وبیداری درساختن سنگ موثرند،مثلا خواب در بین الطلوعین که هواسردومرطوب میباشد سنگ ساز است واز طرفی طبع خواب سرد است به جهت عدم تحرک به خصوص خوابی که شخص قبل از خواب ادرار نکرده باشد،گاهی از جهت ضعف در دافعه بدن رخ میدهد که غالبا این علت به خاطر مصرف مواد شیمیایی در خوراکیها مانند روغن های نباتی ، رنگهای خوراکی و .. رخ میدهد مصرف آبهایی که رسوبات زیادی دارند نیز در ساخته شدن سنگ تأثیر بسزایی دارند از این جهت برای تشخیص درست و ترکیب دقیق تر دارو باید شرایط بیمار ائم از شرایط جغرافیایی ، سن و عادات غذایی بررسی شود.
علائم بیماری : بطور کلی سنگهای کلیه ابتدا در کلیه ساخته میشوند و بعد به قسمتهای پائین تر مثل مثانه میرود. علائم و نشانه های سنگ کلیه بر حسب محل آن با هم فرق دارد. گاهی سنگها کوچکند و تا زمانی که داخل کلیه هستند هیچ علامتی ایجاد نمیکنند. گاهی این سنگها در هنگام خروج از کلیه در مسیر ایجاد انسداد میکنند و میتوانند باعث درد پهلو، عفونتهای عود کننده یا ادرار خونی دائم شوند. وقتی سنگها از کلیه خارج شده و وارد حالب میشوند، دردهای تیزی ایجاد میکنند که در پهلوست، ولی درد معمولا به اطراف پهلو و نواحی شکم تیر میکشد. ممکن است با تهوع و استفراغ توأم شود. دردها به صورت متناوب است یعنی بعد از یک دوره شدید یک زمان آرامش وجود دارد. وقتی که سنگ به طرف پایین تر حرکت میکند دردها به قسمتهای پایین تر مثل کشاله ران تیر میکشد. این افراد معمولا تب ندارند، مگر اینکه عفونت هم داشته باشند- سختی ادرار- بیرون آمدن شن از مجرای ادرار - درد کمر و پایین کمر از علائم سنگ کلیه می باشد در سنگ مثانه میتوان به مواردی همچون : درد در بالای آلت -بیرنگی ادرار - کم کم خارح شدن ادرار و تیر کشیدن در مجرای ادرار و دربعضی موارد بند آمدن پیش آب نام برد.
توضیحات : اگر مبتلا به این درد هستید هر چه سریع تر با ما تماس بگیرد و در کمتر از 20 روز از این بیماری نجات پیدا کنید
تیتر : سنگ کلیه
خلاصه : انواع سنگ کلیه و راههای درمان
متن کل خبر : بیشترین شیوع سنگ کلیه در گروه سنى ۱۸ تا ۴۵ سال دیده مى شود. معمولاً بزرگسالان بالاى ۳۰ سال از هر دو جنس (زن و مرد) را مبتلا مى سازد اما در مردان ۵ تا ۱۰ برابر شیوع آن بالاتر است. میزان بروز سنگ هاى کلیوى در کشورهاى توسعه یافته بیشتر است که به دلیل مصرف زیاد پروتئین شیمیائی همراه با رژیم غذایى کم فیبر است. سنگ کلیه از نظر اندازه، از یک دانه شن تا حدود یک توپ تخم مرغى متغیر بوده و ممکن است منفرد یا متعدد باشد.
سنگ هاى کلیوى بر اساس ترکیب سنگ ها به انواع مختلفى تقسیم مى شوند. سنگ هاى کلسیمى، شایع ترین نوع هستند و حدود ۷۵درصد کل سنگ ها را تشکیل مى دهند. شایع ترین نوع سنگ هاى کلسیمى، «اکسالات کلسیم» است. انواع دیگر سنگ هاى کلیوى، سنگ هاى «اسید اوریکى»، «سیستئینى» و «شاخ گوزنى» است.
بیماران مبتلا به سنگ هاى کلیه معمولاً با دوره هاى درد شدید و پیچشى (متناوب) که هر چند دقیقه یک بار مى گیرد و ول مى کند، مراجعه مى کنند. درد معمولاً ابتدا در ناحیه پهلوها و پشت، درست پایین دنده ها، ظاهر مى شود که به تدریج به کشاله ران و ناحیه تناسلى انتشار مى یابد و با دفع سنگ درد بیمار متوقف مى شود.
بیماران به دلیل فعالیت دستگاه عصبى خودمختار (سمپاتیک) پوست سرد، تعریق و حالت تهوع دارند. اکثر بیماران خون در ادرار دارند که ممکن است میکروسکوپى باشد و تنها با آزمایش ادرار مشخص شود یا کاملاً ادرار، کدر یا تیره به نظر آید.
چهل درصد بیماران مبتلا به اولین حمله سنگ کلیه در عرض ۲ تا ۳ سال دچار یک حمله مجدد مى شوند و ۷۵ درصد مبتلایان نیز در عرض ۷ تا ۱۰ سال دچار عود مى شوند. به این دلیل پیشگیرى، مهمترین درمان است. تمام بیمارانى که دچار اولین حمله سنگ کلیه مى شوند باید حدود ۳ لیتر مایعات و عمدتاً آب خالص بنوشند تا حداقل ۲ لیتر ادرار در روز ایجاد کنند. در طول شب نیز حتماً باید مایعات مصرف شود چون در این دوره، غلظت ادرار، حداکثر است. مصرف پروتئین حیوانى و میزان مصرف روزانه نمک، باید کاهش یابد و مشخص شده است این دو تعدیل غذایى، خطر سنگ هاى کلیوى عودکننده را کاهش مى دهند. در صورت وجود سنگ هاى کلسیمى باید از مصرف زیاد شیر و فرآورده هاى لبنى اجتناب شود. عوامل خطرزاى سنگ هاى کلسیمى، ۱- حجم کم ادرار، ۲- مصرف زیاد پروتئین هاى حیوانى، ۳- رژیم غذایى نامتناسب (مصرف بیش از حد کلسیم)، ۴- پرکارى غده پاراتیروئید، ۵- در بستر افتادن طولانى مدت به هر دلیل، ۶- سوء مصرف الکل و برخى بیمارى ها و داروها است.
مصرف بیش از حد غذاهاى غنى از اکسالات مانند چاى، کوکاکولاها، آب پرتقال، اسفناج و بادام زمینى باعث افزایش جذب گوارشى «اکسالات» و ایجاد سنگ هاى «اکسالات کلسیم» مى شود..
براى تشخیص سنگ کلیه از آزمایشات و تصویربردارى هاى مختلف استفاده مى کنند. در ابتدا یک آزمایش ادرار براى تعیین PH ادرار، مشخص کردن خون در ادرار و رد کردن عفونت، انجام مى شود. رادیوگرافى ساده شکم تصویربردارى از کلیه با تزریق داخل وریدى ماده حاجب (IVP) (در این حالت ماده حاجب از کلیه ترشح مى شود و مى توان لگنچه کلیه و مجارى ادرارى را مشاهده کرد) از دیگر اقدامات تصویرى براى تشخیص سنگ کلیه است. در بیمارانى که از نظر شغلى یا تغذیه اى در معرض خطر بالاى عود هستند، ۶ تا ۸ هفته بعد از اقدامات اولیه و پیشگیرى، دو نوبت ادرار ۲۴ ساعته جمع آورى مى شود تا بر اساس آن، نوع سنگ را مشخص کنند و درمان لازم را به کار برند.
در شروع حاد حمله سنگ کلیه، مهمترین اقدام درمانى، کاهش درد است. داروهاى ضداسپاسم براى شل کردن عضلات حالب و کمک به دفع سنگ، مفیدند. بسته به نوع سنگ، داروهایى به منظور متوقف کردن رشد سنگ هاى موجود یا تشکیل سنگ هاى جدید، ممکن است تجویز شود. در مورد سنگ هاى بزرگترى که خودبه خود دفع نشده و باعث ایجاد عوارض، عفونت، یا درد شدید شده اند، اقدامات درمانى تهاجمى و جراحى به منظور حذف آنها لازم است. برخى از اقدامات درمانى تهاجمى عبارتند از: حل کردن سنگ به طریق شیمیایى، درآوردن سنگ با آندوسکوپ، خارج کردن سنگ از طریق پوست، سنگ شکنى با کمک امواج ماوراى صوت از خارج بدن (ESWL) و در صورت نیاز جراحى باز است.
بیماران مبتلا به سنگ کلیه باید از موقعیت هایى که در آنها بروز درد شدید ممکن است خطرآفرین باشد، مانند بالا رفتن ازپلکان و کار بر روى داربست، دورى کنند. در صورت شروع حمله به فعالیت خود ادامه دهید و اصلاً استراحت نکنید، چون فعالیت و حرکت به دفع سنگ کمک مى کند. حتماً رژیم غذایى خود را بر اساس نوع سنگ تشخیص داده شده، تغییر دهید، در مورد همه انواع سنگ کلیه، نوشیدن روزانه حداقل ۱۳ _ ۱۰ لیوان (۳ لیتر) مایعات و بیشتر از همه آب خالص، ضرورى است. رژیم غذایى کم پروتئین (حیوانى) و کم نمک، کم چربى و پرفیبر توصیه مى شود.

 

راهکارهایی که در بالا ذکر شد راههای درمان با داروهای شیمیایی می باشد که ممکن است عوارضی را در پی داشته باشد حال برای درمان این بیماری با داروهای گیاهی ابتدا می بایست غذاهایی را مصرف کنید که آنها هم طبیعی باشند و هیچ گونه مواد و یا افزودنیهای شیمیایی در آن به کار نرفته باشد زیرا اگر این راه کارها را در پیش نگیرید و به مصرف این گونه غذاها و خوراکیها بپردازید مواد طبیعی بر روی بدن شما اثری نخواهد داشت و اثر یکدیگر را مختل خواهد کرد .
یکی از مسائلی که باید از آن پرهیز کرد استفاده از آبهای شهری و روغنهای نباتی می باشد و جایگزین آنها باید از روغنهای طبیعی حیوانی و گیاهی و آب چشمه، قنات و یا آبهای جوشیده شهری استفاده نمایید.
خلاصه : وظیفه کلیه در بدن چیست؟
بیماریهای کلیه و علتهای آن
خوراکیها و داروهای مفید برای تقویت و درمان ناراحتیهای کلیه
متن کل خبر : مشخصات کلیه :
بطور معمول در هر فرد سالم دو کلیه وجود دارد که هر یک در یکطرف ستون مهره ها و زیر دنده های تحتانی واقع شده اند. کلیه ها به رنگ قرمز متمایل به قهوه ای بوده و از نظر شکل شبیه لوبیا می باشند. هر کلیه به اندازه مشت بسته فرد است. اکثر اعضائ بدن برای عملکرد مطلوب وابسته به کلیه ها هستند

 

وظایف کلیه ها :
مهمترین وظیفه کلیه ها برداشت مواد زائد از خون و بازگرداندن خون تصفیه شده به بدن می باشد. هر دقیقه حدود یک لیتر خون (یک پنجم خونی که توسط قلب پمپ می شود) از طریق سرخرگ کلیوی وارد کلیه ها می شود. پس از اینکه خون تصفیه شد خون تصفیه شده از طریق سیاهرگ های کلیوی به بدن باز می گردد.
داخل هر کلیه متجاوز از یک میلیون واحد بسیار ریز عملکردی بنام نفرون وجود دارد. هر نفرون از یک صافی بسیار کوچک بنام کلافه (گلومرول) که به یک لوله کوچک (توبول) متصل است تشکیل می شود. آب و مواد زائد توسط این صافی از خون جدا می شوند و به داخل لوله های کوچک (توبول ها) جریان پیدا می کنند.
قسمت عمده این آب توسط لوله های کوچک باز جذب می شود و مواد زائد بصورت غلیظ وارد ادرار میشوند تا دفع گردند.
ادرارهای جمع شده از لوله های کوچک وارد قسمت قیفی شکل بنام لگنچه کلیه شده و سپس از طریق لوله ای بنام حالب وارد مثانه می شود. مثانه ادرار را تا زمانی که ادرار کنید نگهداری می کند. پس از مثانه ادرار از طریق لوله ای بنام پیشابراه از بدن خارج می شود. کلیه سالم بطور معمول یک تا ٢ لیتر ادرار در روز و بر اساس میزان مایعات دریافتی تولید می کند.

 

سه وظیفه اصلی کلیه ها:

 

1-کلیه ها آب بدن را تنظیم می کنند:
برای اینکه بدن شما بدرستی و به نحو مطلوب فعالیت کند لازم است که دارای حجم مناسب آب باشد. یکی از مهمترین وظایف کلیه ها برداشت آب اضافی یا حفظ آب بدن در موارد ضرورت می باشد.

 

2-کلیه ها مواد زائد را برداشت می کنند:
بسیاری از مواد در خون و مایعات بدن باید در اندازه مناسب وجود داشته باشند تا بدن به درستی عملکرد داشته باشد. برای مثال: سدیم و پتاسیم مواد معدنی هستند که از مواد غذایی بدست می آیند. این مواد معدنی برای سلامتی لازم هستند اما باید در حد معینی نگهداشته شوند. زمانیکه کلیه ها بدرستی فعالیت کنند، مواد زائد از بدن داخل ادرار ترشح می شوند همچنین کلیه ها در تنظیم سایر مواد معدنی در بدن مانند: کلسیم و فسفر که برای تشکلی استخوان لازمند، کمک می کنند مواد زائد مانند: اوره و کراتی نیز باید از بدن خارج شوند . اوره و سایر مواد زائد زمانی که بدن پروتئین ها مانند: گوشت را تجزیه می کند، تشکیل می شوند.

 

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله    12صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سنگ کلیه و مثانه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد