گزارش کاراموزی کارخانه شیر پاک پی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 40 صفحه ، با حاشیه و صفحه بندی و فونت منظم
تاریخچه :
شرکت شیر پاک پی ، تنها شرکت شیر در شهرستان شهرکرد است که در شهرک قطب صنعتی واقع در شش کیلومتری شهرکرد بنا گردیده است .
این شرکت در زمینی به وسعت 17000 متر مربع و با زیربنایی به وسعت 10000 مترمربع احداث گردیده و کل این مجموعه شامل قسمتهای زیر است .
1- ساختمان حراست و نگهبانی .
2- ساختمان تولید و آزمایشگاه .
3- پارکینگ .
4- ساختمان اداری .
5- ساختمان تاسیسات و انبار .
عناوین :
شیر :
اجزاء تشکیل دهنده شیر :
تاریخچه شرکت :
جمع آوری و حمل شیر :
دریافت شیر :
مراحل و خط تولید شیرپاستوریزه :
کلاریفایر :
تانک تراز : ( Blance tank )
پاستوریزاتور :
سیستم تبادل حرارت اولیه :
سپراتور ، ( seprator ) :
هموژنایزر :
2- حرارت دادن :
3- تانک هلدینگ : ( Holding tank )
4- سرد کردن :
5- بسته بندی :
دریافت شیر استرلیزه :
مراحل و خط تولید شیراسترلیز :
روش های استرلیزاسیون :
کیفیت شیرخام برای فرآیند UHT :
بسته بندی :
مراحل تولید پنیر خامه ایی :
آغازگر ( مایه starter ) :
خصوصیات وویژگی های آغازگرها :
طریقه تولید مایه ماست :
ماست ( yoghurt ) :
مراحل تولید ماست :
اقدامات لازم جهت افزایش SNF شیر :
انواع روشهای گرمخانه گذاری :
مراحل و خط تولید ماست :
انواع ماست :
مراحل تولید خامه قنادی :
مراحل تولید خامه صبحانه :
کشک :
شستشوی وسایل و تجهیزات خط تولید :
پاک کننده های مصرفی در مراحل شستشو :
ویژگی مواد پاک کننده :
مراحل برنامه شستشو درجا ( clean in place ) ( CIP ) :
آزمایشات مربوط به شیر و فرآورده های آن :
آزمایش تست الکل :
شرح انجام آزمایشات :
آزمایش تعیین دانتیه ( وزن مخصوص ) :
آزمایش تعیین ماده خشک :
آزمایش تعیین چربی :
آزمایش تعیین پروتئین :
آزمایش تعیین PH :
آزمایش تعیین اسیدیته :
آزمایش تعیین وجود آنتی بیوتیک :
انواع محیط های کشت میکروبی :
گزارش کاراموزی کارخانه شیر پاک پی