اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلودمقاله پروژه کارآفرینی تولید فنر تخت اتومبیل با ظرفیت 1100 تن در سال

اختصاصی از اینو دیدی دانلودمقاله پروژه کارآفرینی تولید فنر تخت اتومبیل با ظرفیت 1100 تن در سال دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

 

 

 


1- 1 مقدمه :
فنر به عنوان یکی از اجزای سیستم تعلیق، نقش اساسی در کیفیت رانندگی و حمل و نقل و نیز افزایش عمر اتومبیل دارد استفاده از فنر در انواع خودرو اعم از سواری، مسفری، وانت، کامیون، اتوبوس، و واگن های مسافری و باربری، علاوه بر تأمین راحتی و آرامش مسافر و جلوگیری از وارد آمدن ضربه های ناگهانی به بار و ایجاد صدمات تخریبی به محموله ها باعث کنترل نوسانات و جلوگیری از انتقال ضربه های ناشی از پستی و بلندی های جاده به سایر اجزا خودرو شده که نهایتاً افزایش طول عمر و بازدهی بیشتر خودرو را به همراه خواههد داشت.
با توجه به کاربری، فنر در انواع فنرهای تخت ذوزنقه ای که معمولاً به نام دسته فنر شناخته می شوند و نیز فنرهای تخت پاربولیک از رایج ترین فنر مورد استفاده در سیستم تعلیق خودرو می باشند. یک دست فنر عبارت است از مجموعه ای از لایه های فنری که هر کدام با ضخامت و طول های مناسب از تسمه های فولاد فلزی تهیه و شکل داده شده اند.

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید فنر تخت اتومبیل با ظرفیت 1100 تن در سال

 

محل اجرا :

 

 

 


1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید فنر تخت اتومبیل می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به تولید های کارگاهی صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 


1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 84 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
مراحل تولید :

 


A

 

 

 

کار اصلی کمک فنر تعدیل نوسان فنر بعد از عبور چرخ ار روی نا همواری است.
همانطور که در قسمت قبلی توضیح داده شد کار فنر ابقاء تماس لاستیک با زمین است و این فنر است که ضربه های ناشی از دست اندار را جذب میکند وکمک فنر نقشی در جذب دست اندازها نداشته و فقط تعدیل کننده نوسان فنر است.
اشاره شد که فنر بعد از تراکم و یا کشش به حالت عادی بر میگردد ( چون نیرو را در خود حفظ میکند) ولی اینطور نیست که بعد از باز شدن و یا جمع شدن به حالت اصلی برگشته و حرکت دیگری نداشته باشد.در حال برگشت ابتدا فنر به نوسان شدیدی می افتد و رفته رفته شدت نوسان کم شده و ثابت میشود.
احتمالا اتومبیلهای کهنه را دیده اید که هنگام عبور از دست انداز بالا پایین می پرند دلیل این امر خرابی و عدم عملکرد کمک فنر است.این امر تاثیر بدی در ایمنی و کنترل اتومبیل دارد.نوسان زیاد فنر برای مسابقات سرعت نیز مناسب نیست.
در طراحی اتومبیل , سازنده میزان سرعت عملکرد کمک فنر در تعدیل نوسان فنر بررسی میکند.چنانچه کمک فنر بلافاصله نوسان را تعدیل کند سرعت انتقال وزن مناسب خواهد بود ولی اتومبیل برای سرنشینها حالتی سفت و ناراحت کننده خواهد داشت. چنانچه تعدیل با آهنگ آرامتری انجام گیرد و فنر بتواند 2 یا 3 نوسان داشته باشد سرنشینها احساس راحتی و نرمی از اتومبیل خواهند داشت.
در racing هدف تعدیل بی درنگ است.پرش بدنه اتومبیل روی فنر باعث نامنظم و متغییر شدن contact patche و mechanical downforce لاستیکها میشود و ایجاد این حالتها باعث کاهش چسبندگی لاستیکها میشود. هر نوع پرش و حرکتی باید سریعا برطرف شود تا لاستیکها به سرعت حداکثر چسبندگی ممکن را ارائه دهند.
همانطور که میتوان از فنرهای سفتتری استفاده کرد میتوان کمک فنرهای سفتتری نیز داشت ولی باید میزان سفتی کمک فنر و فنر متناسب باشد.اولا چنانچه کمک فنر از فنر سفتتر باشد نیروی کمک فنر بر فنر غلبه خواهد کرد و کار جذب ضربه و دست انداز دچار اختلال خواهد شد.
دوما کمک فنر در سرعت انتقال وزن تاثیر عمده ای دارد ( در حالتهای مختلف دینامیکی چون پیچیدن و شتاب گیری و ترمز) کمک فنرهای سفتتر باعث افزایش سرعت انتقال وزن میشوند و اتومبیل سریعتر به حرکات فرمان واکنش نشان خواهد داد, ولی ممکن است سرعت انتقال وزن برای راننده خیلی سریع و غیر قابل واکنش باشد.
در هنگام پیچیدن راننده باید شرایط انتقال روان وزن را فراهم کرده و بتواند محدوده حداکثر چسبندگی لاستیکها را تشخیص دهد.چنانچه وزن با سرعت زیادی منتقل شود راننده نخواهد توانست این محدوده کوچک و حساس را تشخیص دهد و در اینصورت راننده دچار اشتباه شده و اتومبیل سر خواهد خورد.
برای شروع به تغییرات در اتومبیل خود از قطعات مناسب برای مسابقات استفاده نکنید دلیل اول ایسنت که استفاده از کمک فنرهای بسیار سفت مخصوص ریس برای یک اتومبیل خیابانی انتخاب مناسبی نیست چرا که اتومبیل در عبور از دست اندازهای خیابان ایجاد مشکل خواهد کرد و دوما در هنگام پیچیدنهای سریع شما حساسیت لازم نسبت به چسبندگی لاستیکها و تونایی واکنش به انتقال وزن را نخواهید داشت.
برای اتومبیلهایی که هم در پیست و هم در شهر استفاده می شوند میتوان کمک فنرهای با قابلیت تنظیم میزان سفتی (adjustable shocks) استفاده کرد , از این کمک فنرها همچنین برای انجام تنظیمات دلخواه در هندلینگ اتومبیل برای شرایط و پیست های مختلف استفاده می شود.تنظیم این کمک فنرها به صورت دستی و در برخی از انواع این کمک فنرها به صورت الکترونیکی انجام میشود و راننده میتواند برای رانندگی در شهر کمک فنر را برای حالت نرم تنظیم کند و برای رانندگی در پیست میتوان به میزان دلخواه بر سفتی کمک فنر افزود.با سفتتر شدن کمک فنر میزان body roll کنترل میشود و حساسیت فرمان افزایش میابد.قابلیت تنظیم این نوع کمک فنرها این امکان را به راننده میدهد که میزان oversteer و understeer را تنظیم کرده و تعادل اتومبیل را مناسب با پیست و یا پیچ های دلخواهی تنظیم کند.
چنانچه نتوانید کمک فنرهای قابل تنظیم تهیه کنید با فرض اینکه هر چه کمک فنر سفتر باشد بهتر است اقدام به خرید کمک فنر نکنید. سفتی کمک فنر باید متناسب با فنرهای اتومبیل باشد و چنانچه کمک فنر خیلی سفت باشد بر نیروی فنر غلبه کرده و کارایی فنر کاهش پیدا خواهد کرد.پس باید با دانستن میزان سفتی فنر (sprin rate) اقدام به خرید کمک فنر مناسب کرد , بخصوص در هنگام خرید کمک فنرهای معمولی که قابلیت تنظیم ندارند.
برای خرید کمک فنر میتوانید از افراد متخصص و یا تجربه سایر افراد کمک بگیرید و سعی کنید از فروشگاه های معتبر و افراد با تجربه و ماهر خرید کنید.

 

کار کمک فنر کنترل نوسان فنر است , کمک فنر سفت تر با سرعت بیشتری تعدیل را انجام میدهد , همچنین سرعت انتقال وزن نیز توسط کمک فنر کنترل میشود. استفاده از فنر سفت باعث افزایش سرعت انتقال وزن شده و در هنگام عبور از پیچ لاستیک سریعتر به محل اولیه بر میگردد و در نتیجه میزان فرمان پذیری اتومبیل افزایش میابد.
چنانچه از کمک فنر بسیار سفت و قویتر از فنر استفاده شود انتقال وزن بسیار سریع صورت خواهد گرفت و راننده حساسیت و سرعت لازم برای کنترل اتومبیل در پیچ را نخواهد داشت.
باید با دانستن میزان سفتی فنر (spring rate) اقدام به خرید کمک فنر کرد.
مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات و دستگاه ها بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع و معادن صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :
1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان صنایع و معادن شهرستان .
2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .
3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی
4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .
5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

 

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس
1- اشخاص حقیقی
- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
- حداقل سن 18 سال تمام
- دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

 

2- اشخاص حقوقی
- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )
- ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

مدارک مورد نیاز:
1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان صنایع و معادن شهرستان .
2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن
3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی
4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست
5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء
6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی
7- پوشه فنردار
8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :
1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.
2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.
3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.
4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.
5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

تعریف:
پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات و دستگاه ها جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وسایر صنایع روستایی صادر می گردد.

 

صدور پروانه بهره برداری :
1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.
4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.
5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.
6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

مراحل صدور توسعه طرح :
1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.
4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.
5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.
6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم
روش انجام کار

 

 

 


گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از کارخانه تولید فنر تخت اتومبیل
بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید فنر تخت اتومبیل به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله   36 صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید


دانلود با لینک مستقیم


دانلودمقاله پروژه کارآفرینی تولید فنر تخت اتومبیل با ظرفیت 1100 تن در سال
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد