اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق Master Page در ASP.NET 2.0

اختصاصی از اینو دیدی تحقیق Master Page در ASP.NET 2.0 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق Master Page در ASP.NET 2.0


تحقیق Master Page  در ASP.NET 2.0

شلینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:13

فهرست و توضیحات:

Page  در ASP.NET 2.0  

Master Page چیست

ایجادMaster Page

طراحی و پیاده سازی یک وب سایت پویا  مسائل و چالش های مختص به خود را دارد . هماهنگی  بین عناصر موجود در سایت و یکسان بودن شکل ظاهری تمامی صفحات نمونه ای در این زمینه است . ما نمی خواهیم سایتی را پیاده سازی نمائیم که هر صفحه آن شکل ظاهری مختص به خود را داشته باشد و با هر کلیک کاربر برای حرکت بین صفحات موجود در سایت این تصور ایجاد گردد که وی قدم در سایتی دیگر نهاده که همه چیز آن با صفحه قبل تفاوت دارد. برای حل مشکل فوق سعی می گردد که عناصر متداول موجود بر روی یک صفحه دقیقا" بر روی سایر صفحات نیز تکرار گردد تا تمامی صفحات دارای یک شکل یکسان هم از لحاظ  طرح بندی  و هم از نظر عناصر باشند . در صورت تغییر صفحات ( هم از لحاظ شکل ظاهری و هم بکارگیری عناصر جدید ) ،‌ می بایست عناصر اضافه شده بر روی سایر صفحات نیز منتشر شوند تا تناسب سایت حفظ شود  . ( عملیاتی بس خسته کننده و تکراری که فاقد هرگونه تجربه جدید است ) .
Master Page ارائه شده در ASP.NET 2.0 ، روشی منطقی و اصولی برای حل مشکلات فوق را در اختیار پیاده کنندگان برنامه های وب قرار می دهد .

؟

  • یک صفحه تمپلیت است که عناصر ویژوال به همراه رفتار آنان را برای تمامی صفحات موجود بر روی سایت مشخص می نماید .
  • صفحه ای است که شامل تگ های Html و کنترل هائی است که قصد به اشتراک گذاشتن آنان را بین چندین صفحه موجود در سایت داریم . مثلا" در  صورتی که تمامی صفحات یک وب سایت می بایست دارای یک عنوان و یا footer مشابه و یا منوهای مسیریاب یکسانی باشند ، می توان آنان را در یک Master Page  و تنها برای یک مرتبه تعریف نمود . در ادامه تمامی صفحاتی که در ارتباط با Master Page  می باشند قادر به استفاده از عناصر تعریف شده خواهند بود ( جلوه ای دیگر از توارث و این مرتبه از یک صفحه به سایر صفحات ) . بدیهی است در صورتی که عناصر موجود در Master Page تغییر یابند ، سایر صفحات مرتبط با Master page متاثر از این تغییرات خواهند شد . بدین ترتیب نگهداری سایت شرایط مطلوب تری را پیدا کرده و از تکرار کدهای غیر ضروری به منظور اشتراک ساختار و رفتار سایت پیشگیری خواهد شد .
  • Master Page ، یک صفحه NET است که دارای انشعاب master . است . صفحات فوق شامل عناصر HTML ،‌ متن ایستا و کنترل های سرویس دهنده به منظور اشتراک بین تمامی صفحات می باشند.
  • یک Master Page ، شامل یک و یا چندین کنترل خاص با نام ContentPlaceHolder می باشد . یک ContentPlaceHolder ، ناحیه ای در Master Page را مشخص می نماید که محتوی آن از سایر صفحاتی که در ارتباط با Master Page می باشند ،‌مشتق خواهد شد( Content Pages ).شکل عمومی تعریف یک ContentPlaceHolder به صورت زیر است : 

<asp:ContentPlaceHolder id="id" Runat="Server"/>

 

  • ایجاد یک Master Page همانند تعریف یک صفحه معمولی است . صفحات Master می توانند شامل تگ های Html، کنترل ها ، کد و یا هر نوع ترکیبی از عناصر فوق باشند .
  • برای مشخص نمودن Master Page از یک دایرکتیو خاص با نام <% Master @%> استفاده می گردد :

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق Master Page در ASP.NET 2.0
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد