پاورپوینت کنفرانس صنایع غذایی : روغن هسته انگور ، درس شیمی مواد غذایی رشته صنایع غذایی ، 26 صفحه اسلاید ، با بک گراند انگوری
عناوین :
انگور یکی از محصولاتی است که در بیشتر مناطق دنیا کشت می شود و در حدود 46% از انگورهای تازه جهت تولید شراب قرار می گیرند.در طی روند ساخت شراب مقدار زیادی گوشت انگور به عنوان محصول فرعی تولید می شود.هسته ی انگور دارای 20 تا 26 درصد گوشت بوده و دارای پروتئین بالا و نیز مقدار 10 تا 20 درصد روغن به همراه مقدار بالای ویتامین می باشد.روغن هسته ی انگور شامل تری گلسیرید هایی که غنی شده از اسید چرب غیر اشباع مانند اسید لینولئیک و اسید اولئیک، در مقایسه با سایر دانه های روغنی است،می باشد. روغن هسته ی انگور به رنگ سبز تیره است که این به حضور کلروفیل در روغن بر می گردد. به منظور حفظ خواص روغن هسته ی انگور بهتر است آن را ظروف شیشه ای تیره (سبز رنگ)یا شیشه های penny - pinching نگهداری کنند. این کار به منظور حفظ مواد مغذی در روغن می باشد و از ساخت اسیدهای چرب ترانس و رادیکال جلوگیری می کند.
روغن انگور
ترکیبات اسید چرب
آنتی اکسیدان های موجود درروغن هسته ی انگور
2ـ استروئید ها Steroids
پروآنتوسیانیدین ها Proanthocyanidins
خواص درمانی روغن هسته ی انگور و اثرات آن بر سلامت انسان
اثرات مربوط به زیبایی cosmetic
ساختار 3 بعدی اسیدهای چرب
روغن هسته انگور و رزوراترول
استخراج روغن هسته انگور
نتیجه گیری :
پاورپوینت کنفرانس صنایع غذایی : روغن هسته انگور