ینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه33
فهرست مطالب
مقدمه
2-2-
انواع کاداستر
2-3- رابطه بین ثبت زمینی و کاداستر
در رشته ظاهراً جوان شهرسازی رسم و روال بر این است که دو گروه نقشه مورد استفاده قرار میگیرند.
گروه اول
نقشههایی در دو سه مقیاس از منطقهای که شهر و پیرامون را فرا میگیرند و پس از آن نقشههای بزرگ مقیاستری که جزئیات وضع موجود و عوارض موجود بر روی زمین اعم از طبیعی (Natural details) یا ساخت بشر Cultural details را نشان میدهند این گروه نقشه را اصطلاحاً نقشههای کاربری زمین در زمان حاضر (Existing land use maps) نم میگذارند اصالت ودقت این نقشهها متناسب با مقیاس آنها تاثیری عمده بر موفقیتها یا مشکلات شهرسازان داشته است.
گروه دوم
نقشههای پیشنهادی هستند که آنها نیز کاربری زمین را پس از اجرا دگرگون میکنند و اصطلاحاً نام proposed land use maps میگذارند.
در گروه اول «مادر نقشهها» نقشههای توپوگرافی هستند که چون در کاربردهای شهرسازی مقیاس آنها بزرگ است گروهی آنها را «پلان توپوگرافی» نام مینهادند سخن از توپوگرافی یعنی چهره واقعی هندسی زمین شامل رودخانهها کانالها مسیلها، مزارع یا باغات ودرختها، راهها، پلها تپه ماهورها و کوهها و... همچنین ساختمانهای پیوسته شهری، دهکدهای یا منفرد و سایر عوارض طبیعی میشوند که اخیراً به آنها عوارض فضایی، محیطی، فیزیکی نیز میگویند همه این عوارض با دقتهای استاندارد شدهای که مقیاسها دیکته میکنند باید در نقشهها منعکس و مندرج باشند.
تحقیق در مورد شهرسازی