اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلودمقاله تعیین ذخیره اطمینان استراتژیک در زنجیره تامین

اختصاصی از اینو دیدی دانلودمقاله تعیین ذخیره اطمینان استراتژیک در زنجیره تامین دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

 

 

مایک زنجیره تامین چند مرحله ای تولید و توزیع مرتبط با تقاضای تصادفی را پیشنهاد نموده ایم و برای محاسبه اینکه در کجا تجزیه موجودی ها (که موجودی استراتژیک نامیده می شود) صورت گیرد ، یک مسئله بهینه سازی را فرمولبندی نموده ایم . در کل زنجیره تامین با یک محدودیت سرویس جهت ارضای تقاضای مشتری و حداقل نمودن هزینه های نگهداری موجودی مواجه هستیم . توزیع تقاضا را نرمال فرض نموده و مدت تحویل هر مرحل را مشخص و قطعی فرض می کنیم.
از هزینه های اضافی در هر مرحله مطالع هستیم و هیچ محدودیت ظرفیتی در زنجیره تامین وجود ندارد و هر مرحله یک زمان خدمت و سرویس را مشخص می نماید . در نهایت هر مرحله با یک سیاست پایه ای ذخیره ، کنترل می گردد و آن این است که در هر مرحله از هر دوره سفارشهای آن دوره با تقاضایش برابر است.

 

 

 

1. مقدمه :

یک اصل ضروری برای مدیریت زنجیره تامین آنست که یک دیدگاهی مبتنی بر اصول از زنجیرتامین برای موجودی های با اهمیت بواسطه ارتباط وهماهنگی بهتردرسرتاسرزنجیره تامین بوجود آورد. یک مجموعه از این موجودی ها بواسطه استراتژی هماهنگ ذخیره های انباشته جهت مقابله با تغییرات حاصل می گردد. وقتی که هر مرحله از یک فرآیند تولید یا توزیع بطور مستقل ذخیره اطمینان خودش را محاسبه می کند ، یک زنجیره تامین مبتنی بر اصول می تواند بعضی از زیر بهینه های محلی که حاصل می گردد را دفع کند. ما تحقیقات مداوم جهت بهبود ابزارها و اصول عمومی جهت محاسبه ذخیره های اطمینان درزنجیره تامین را توضیح می دهیم. بطور ویژه محاسبه موجودهای ذخیره اطمینان تحت شرایط تقاضای غیر قطعی در زنجیره تامین را شرح می دهیم. در بخش 2 مدلی را برای ساده ترین زنجیره تامین، خط مرحله ای فرمولبندی می کنیم و یک روند حل برای یافتن ذخیره اطمینان بهینه را نشان می دهیم . دربخش 3 مدل Simpson را برای زنجیره های تامین چند مرحله ای عمومی ( شبکه های توزیع و مونتاژ) توسعه داده و در بخش 4 با یک گزارش وضعیتی برروی این پروژه تحقیقاتی آشنا می شویم. ما مدل را بطور عادی و در دو ناحیه صنعتی تست نموده و بطو خلاصه پیشرفت مطالعات در این بخش را بررسی می کنیم . کار مربوطه به محاسبه نیازهای موجودی برای یک زنجیره تامین توسط Graves, Billington, lee انجام گرفته است. این مقاله به دلیل نوع کاربرد مدل ، تفاوت عمده ای از کارهای دیگر دارد و بر تعیین موجودی های استراتژیک سطح بالاتر جریان در زنجیره تامین از سطح پائین تر متمرکز شده است. در مقابل Billington, lee موجودی مورد نیاز در هر مرحله را برای حداقل نمودن هزینه کل موجودی ها محاسبه نموده اند و Graves ذخیره اطمینان یک زنجیره تامین که با برنامه ریزی نیازهای پویا مرتبط است را محاسبه نموده است.

 

 

 

2. خط مرحله ای :

 

در ابتدا مدل Simpson را برای سیستم تولیدی مرحله ای مرور داده و سپس یک روند حل را ارائه می دهیم. در بخش 1.2 فرضیات مدل، فرمولبندی و نکات مورد نیاز در کل مقاله را شرح می دهیم و در بخش 2.2 چگونگی حل مسئله بوسیله برنامه ریزی پویا تشریح می گردد.

 

1.2 فرضیات مدل :

 

ما یک سیستم مرحله ای را با N مرحله درنظرمی گیریم که مرحلهi یک مرحله نیاز یا تامین کننده ای برای مرحله 1+i می باشد N-1) و ( i=1,2,3... از این رو مرحله 1 مرحله مواد خام است و هیچ تامین کننده ای وجود ندارد و مرحله N ، گره موجودی کالای تمام شده می باشد و مرحله ای است که تقاضای مشتری برآورده شده است.
مرحله یک عملیات ، فرآیندی مهم در زنجیره تامین محسوب می گردد. بطور معمول یک مرحله تولید ، یک زیرمونتاژ یا یک محموله ازکالای تکمیلی ازیک انبار منطقه ای به مراکز توزیع مشتری ها را نشان می دهد. تنها نیاز برای انتخاب مرحله این است که فرآیند جریان ویژگی های واقعی زنجیره تامین را منعکس نماید . مدل بطور ماهرانه می تواند تدوین گردد اما نباید هیچ شکافی در چگونگی تولید محصول بین مراحل مختلف وجود داشته باشد. فرض می کنیم که تقاضای هر پریود یک متعیر تصادفی نرمال و مستقل با میانگین μ و انحراف استاندارد σ است این مورد تنها منبع عدم اطمینان در مدل تلقی می گردد. برای مرحله i زمان تحویل ( تاخیر) تولید Ti را دانسته و آن را قطعی فرض می کنیم و هزینه نگهداری کالا (hi) را معلوم فرض می کنیم و هیچ محدویت سرمایه ای در زنجیره تامین در نظر گرفته نمی شود . هر مرحله یک زمان سرویس (si) را بیان می دارد و فرض می کنیم که در مرحله N ، کالای تکمیلی یا خدمت بصورت فوری به مصرف کننده نهائی تحویل می شود و داریم SN.= 0.
اما برای مراحل دیگر زمانهای سرویس متغیرهای تصمیم گیری جهت بهینه سازی مدل می باشد. بطور مثال Si = 3 می گوید که وقتی یک سفارش در مرحله i و زمان t قرارداد مرحله i سفارش را در زمان t+3 ارضا خواهد نمود. در نهایت هر مرحله با یک سیاست کنترل پایه ای ذخیره عمل می کند که در هر پریود و هر مرحله مشاهدات تقاضای جاری مشتری در مرحله Nو و سفارشات یک مقدار با جایگزینی دوباره تقاضای دوره فعلی برابر است. به منظور محاسبه سطح ذخیره پایه برای یک مرحله ما فرض می کنیم که آن مرحله با یک سطح سرویس در ارتباط است و درصد زمان مشخصی که زمان سرویس را تعیین می کند از موجودی مشتق می شود. ما تلاش نمی نمائیم تا هر وقت که تقاضا از حداکثر سطح فراتر می رود و زمان سرویس تضمینی نقص می گردد مسئله را مدل بندی نمائیم . در نتیجه ذخیره های پایه را کافی فرض می کنیم، همانطوری که تقاضا در محدوده صنعتی توسط یک سطح سرویس مطلوب تعیین می شود. برای مثال اگر سطح سرویس 95% است فرض می کنیم که ذخیره های پایه برای پوشش دادن به حداکثر تقاضایی برابر با 95 صدم توزیع تقاضا در هر پریود (t) کافی است. در نتیجه برای مجموع ذخیره های پایه فرض می کنیم حداکثر تقاضا در پریود t برابر است با :
با k=1.64
حالات نادر ( تقاضای بیش از این سطح) را در نظر نمی گیریم. در آنسوی تمرکز و توجه به مدل و خط مشی موجودی پایه ای ، وقتی که تقاضا بصورت غیر عادی وابسته است فرض می کنیم که عملیات با یک اندازه گیری دقیق قابل پاسخ است. برای آگاهی بیشتر به Graves مراجعه شود. بعنوان نتیجه این فرضیات می توان بیان داشت که ذخیره اطمینان مورد نیاز در مرحله i برابر است با :

 

k مفهوم ضریب اطمینان برای یک سطح سرویس مشخص است ( برای سطح سرویس 95% داریم K=1.64 ) در عبارت فوق Si-1+Ti زمان انتظار تدارکات برای مرحله i است و Si-1 زمانی مورد نیاز برای تامین کالاها برای مرحله i توسط مرحله بالاترش است و Ti زمان تکمیل فرآیند مرحله i برای کلیه واحدهاست. ذخیره ایمنی باید تغییرات تقاضا در مدت زمان خالص تدارکات را پوشش دهد. از آنجائیکه هیچ محدودیت ظرفیتی وجود ندارد برای مثال تفاوت بین زمان تدارکات مرحله i (Si-1 +Ti) و زمان سرویس مقرر مرحله i (si) مثبت است لذا هیچ دلیلی جهت وعده دادن یک زمان سرویس طولانی تر نسبت به زمان تدارکات برای مرحله i وجود ندارد.
در اینجا فرض نموده ایم که Si<Si-1+Ti با این فرضیات می توان مسئله بهینه سازی را جهت یافتن زمانهای سرویس بهینه یا بطور معادل ذخیره های ایمنی هر مرحله فرمولبندی نمود.

 

Ii : ذخیره ایمنی مورد انتظار در مرحله i را مشخص می کند و So=0 است.
این گونه فرمولبندی اولین با توسط Simpson ، کسی که وجود یک نقطه فرین را نشان داد صورت گرفته است در جواب بهینه داریمSi*=Si-1*+Ti i=1,2,...,N-1 : یا Si*=0 در فرضیات SN ، زمان سرویس برای مشتری صفر است. بنابراین یک حل بهینه ( همه یا هیچ) وجود دارد در یک مرحله یا ذخیره ایمنی وجود ندارد Si*=S*i-1+Ti)) یا اینکه برای جداسازی هر مرحله از مرحله پائین تر خودش ذخیره اطمینان کافی وجود دارد (Si*=0)

 

2.2. روند حل :

 

حالت خط مرحله ای می تواند در بهینگی با استفاده از برنامه ریزی پویا یا بطور معادل با حل مسئله بروش کوتاهترین مسیر حل گردد. برنامه ریزی پویا یک بازگشت رو به جلو به شروع از مرحله i و اقدام تا مرحله N است. برای هر مرحله الگوریتم ، زمان سرویس را با استفاده از مراحل بالاتر طوری پیدا می کند که هزینه مرحله جاری حداقل شود. این روند برای کلیه زمانهای سرویس ممکن که مرحله i می تواند اختیار کند، تکرار می گردد.

 


1

 


تساوی 1 برای یک زمان سرویس مشخص Si ، هزینه عملکردی بهینه را محاسبه می کند. تساوی2 هزینه ذخیره اطمینان در مرحله i با داشتن یک زمان سرویس Si و یک زمان سرویس Si-1 است.
ما می توانیم کارائی برنامه ریزی پویا را بوسیله بهره گیری از این واقعیت که Si*=0 یا
Si*=Si-1*+Ti بهبود دهیم. بطور خاص برای SN=0 می توان مسئله را بعنوان یک مسئله کوتاهترین مسئله از گره صفر تا گره N برروی یک شبکه N+1 گره ای با کمانهای (i=j) برای تمام i<j و i,j=0,1,...,N حل نمود.
هزینه کمان (i,j) شامل هزینه نگهداری موجودی جهت داشتن یک موجودی در مرحله i است با این فرض که موجودی مرحله بالاتر، در مرحله j است.

 


3. توسعه حالت مرحله ای‌:

 

چندین طریق توسعه برای حالت مرحله ای وجود دارد. در بخش 1.3 مسئله بهینه سازیی را جهت یافتن زمانهای سرویس یک شبکه تولید فرمولبندی می کنیم سپس در مورد چگونگی حل مسئله بحث می کنیم. در بخش 2.3 و 3.3 به ترتیب خطوط راهنمائی برای شبکه های توزیع و شبکه های عمومی را نشان می دهیم.

 


1.3 شبکه های تولید :
فرض می کنیم که می توان زنجیره تامین را بعنوان یک شبکه ناچرخه ای با گراف G و مجموعه گره ها N (G) و مجموعه کمان A(G) نشان داد. یک نگاشت یک به یک بین مراحل زنجیره تامین و گره ها در N(G) وجود دارد. یک کمان بین مراحل ه وj وجود دارد (i,j)EA(G) اگر و فقط اگر i یک تامین کننده مستقیم برای مرحله j باشد. این مطلب حالت شبکه تولید را بررسی می کند. هر مرحله می تواند بیش از یک پی آمد داشته باشد ( شکل را ببینید) .
جهت فرمولبندی مسئله بهینه سازی برای تمام (i,j)EA(G) ، زمان سرویس Si را بعنوان زمان سرویسی تحصیلی از سوی مرحله i به مرحله j تعریف می کنیم. توجه داریم که در مرحله i زمان تحویل تدارکات با زمان تولید برابراست بعلاوه بزرگترین زمان سرویس تامین کننده هایش Li = max (Sj+Ti)
فرمولبندی بصورت روبرو است :

اولین قدم در حل شبکه های تولید تعریف رده ها و پلکانها در شبکه است، بطور غیر رسمی این موضوع بصورت زیر می تواند انجام گیرد. اول خلاصه کردن تمام خطوط مرحله ای به گره های فوق سپس انجام یک تحقیق اولیه گسترده از مرحله N به تمام مراحل باقی. با تعریف روند تراکم، هر مرحله باقی مانده باید در رده ای بالاتر از رده مرحله پیش نیازش قرار گیرد.

 

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله  9  صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلودمقاله تعیین ذخیره اطمینان استراتژیک در زنجیره تامین
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد