پایان نامه جهت کسب درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران گرایش سازه با عنوان عنوان مقاوم سازی سازه های بتن آرمه غیر شکل پذیر به وسیله ی میراگرها آماده دانلود می باشد.
محتویات فایل: فایل زیپ حاوی یک فایل pdf
تعداد صفحه: 279
دانشگاه: تبریز
مقدمه
نیاز روز افزون انسان برای بهبود شرایط محیط زیست وگسترش فعالیت ها، وی را به ساخت و ایجاد بناهائی وا می دارد که پاسخگوی این احتیاجات باشد. در این بناها علاوه بر رفع نیازهای فیزیکی باید آسایش روانی و هماهنگی با محیط زیست نیز مورد توجه قرار گیرد، به هر حال مصالح برای ایجاد ساختمانها یکی از عمده ترین مسائلیست که فکر و ذهن طراحان را به خود معطوف می سازد.
بتن یکی از مصالح ساختمانیست که با توجه به قابلیت های فراوان خود امروزه در فن ساختمان جایگاه ویژهای دارد. وسعت این جایگاه موجب شده است که مسائل مربوط به ساختمانهای بتنی در سراسر جهان مورد تحقیق و بررسی مستمر قرار داشته باشد و هر روز مطلب جدیدی پیرامون آن مطرح گردد. مرمت ومقاوم سازی ساختمانهای بتنی نیز می تواند یکی از این مباحث باشد که در کشور ما نیاز به تحقیق و تفحص بیشتری از سوی متخصصین دارد.
ارتقاء دانش فنی متخصصین کشور در این خصوصی می تواند باعث افزایش چشمگیر عمر مفید ساختمانهای بتنی شده و حتی در مواقعی با استفاده از روش های مختلفی که در این مقوله وجود دارد می تواند مانع از تخریب ساختمانهایی شود که ظاهراً قابل استفاد نیستند و با هزینه ای به مراتب کمتر از بنای یک ساختمان جدید از همان ساختمانها بهره برداری نمود. این امر به تنهایی می تواند کمک شایانی به اقتصاد مملکت نماید. فصل اول اختصاصی به بررسی زلزله هایی در ایران و در چند کشور جهان و نیز ذکر نکاتی در رابطه با رفتار ساختمانهای بتنی در برابر زلزله و نقاط ضعف آنها دارد.
فصل دوم تحت عنوان مسائل کلی در مرمت و مقاوم سازی سازه های بتن مسلح، به اقدامات اولیه پیش از انجام هر گونه عملی اختصاص دارد و روشهایی را جهت تخمین نیروی زلزله وارده به سازهٔ آسیب دیده ارائه می دهد.
در فصل سوم روشهای موجود و متداول مقاوم سازی سازه های بتن مسلح مورد بررسی قرار گرفته و با ارائهٔ اشکال و نمودارهای مختلف سعی در بیان گویاتر مطالب شده است .
فصل چهارم به محاسبات انجام شده اختصاص دارد. در این فصل سه ساختمان با نامهای A , B , C با استفاده از نرم افزارهای SAP90 و SAPCON ، با روشهای استاتیکی و دینامیکی ( تحلیلی طیفی ) مورد محاسبه و طراحی قرار گرفته و تمام نتایج در جداول ویژه ای ارائه گردیده است.
با توجه به لزوم تقویت این ساختمانها که از مقایسه بین طراحی انجام شده در این پایان نامه و نقشه های اجرایی این ساختمانها (بخش ضمائم) کاملاً مشهود است، طرح تقویت بعضی از اعضاء به عنوان نمونه همراه با دتایلهایی ارائه شده است.
در فصل پنجم پس از یک مرور اجمالی بر چگونگی روند گرد آوری مطالب و انجام محاسبات، چند پیشنهاد جهت ادامهٔ تحقیقات، پیشبرد و ارتقاء دانش فنی متخصصین در این زمینه ذکر شده است.
در پایان امید است، این رساله بتواند گامی هر چند کوچک جهت بالا بردن ایمنی و مقاومت سازه های موجود و کم شدن تلفات جانی و مالی در آینده بردارد.
پایان نامه ارشد مهندسی عمران با عنوان مقاوم سازی سازه های بتن آرمه غیر شکل پذیر به وسیله ی میراگرها