سپاس خدا را که پس از سی سال کوشش بیوقفه در راه کسب تجربه در زمینه آشپزی و شیرینیپزی این حقیر توانست گوشهای از هنر تزیین کیک را که دستاورد سالها ممارست و خلاقیت متخصصان و هنرمندان از سراسر جهان است گردآوری و به مرحله تدوین برساند.
با توجه به سنتهای دیرینه مرسوم است در هر یک از جشنها بلهبران، نامزدی، عقد، عروسی، تولد و جشنهای خاص علاوه بر غذا، میوه و شیرینی از میهمانان با یک نوع شیرینی دسته جمعی و بزرگ به نام «کیک» پذیرایی شود.
نقش کیک و تزیین آن در اینگونه مراسم از جایگاه ویژهای برخوردار است و لازم است به کیفیت، مقدار و نوع تزیین که متناسب با جشن باشد دقت کافی به عمل آید.
همچنین باید توجه داشت به لحاظ گرفتن عکسهای زیاد و فیلمبرداری از کیک باید در زیباسازی آن کمال دقت و سلیقه به کار گرفته شود.
کتاب تزیین کیک دارای تصاویر رنگی متعدد از انواع کیک و راهنمای پخت است که به روش تهیه و تزیین آن کمک شایانی میکند.
هدف کلی کتاب فراگیری تکنیکهای نو و کاربرد شیوههای مختلف تزیین کیک و توانایی استفاده از ابزارها، مواد و وسایل موجود که در دسترس ما قرار دارد عنوان شده است.
از ویژگیهای مهم این کتاب آن است که با توجه به پیشنیاز و اطلاعات عزیزان علاقمند، مطالب به زبانی ساده بیان گردیده تا کاربرد آن در منزل یا کارگاه با سهولت امکانپذیر باشد.
این مقاله به صورت ورد (docx ) می باشد و تعداد صفحات آن 60صفحه آماده پرینت می باشد
چیزی که این مقالات را متمایز کرده است آماده پرینت بودن مقالات می باشد تا خریدار از خرید خود راضی باشد
مقالات را با ورژن office2010 به بالا بازکنید
مقاله طرزپخت کیک