اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله انواع خشک کن ها

اختصاصی از اینو دیدی دانلود مقاله انواع خشک کن ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله انواع خشک کن ها


دانلود مقاله انواع خشک کن ها

استفاده از انرژی خورشید مشروط به اینکه زمان قابل توجهی در سال آفتاب مستقیم در دسترس باشد، بسیار مقرون به صرفه به لحاظ اقتصادی و کاملاً پاک به لحاظ محیط زیست می باشد.

در خشک کن های خورشیدی با رعایت کامل اصول استاندارد و موازین بهداشتی ، از انرژی خورشید به عنوان منبع گرمایی مورد نیاز جهت فرآیند خشک کردن استفاده می شود . بدین ترتیب که انرژی گرمایی خورشید در کلکتور های مخصوص جذب شده و موجب گرمایش هوایی می شود که عمل تبخیر و تخلیه رطوبت را انجام می دهد .

به دلیل عدم تابش مستقیم تشعشعات خورشید، کیفیت مطلوبی در محصولات به لحاظ رنگ ، عطر و مشخصات غذایی و دارویی وجود خواهد داشت . از خشک کن های خورشیدی می توان برای خشک کردن انواع سبزیجات ، میوه ها ، گیاهان دارویی و .... بویژه در مراکز تولید (باغها و مزارع کشاورزی ) استفاده کرد.برای تکمیل فرآیند به شکل استاندارد احداث یک سالن متوسط و دارای مجموعه ای از ماشین آلات نیمه اتوماتیک که عملیات آماده سازی و بازرسی و بسته بندی نهایی را انجام دهند توصیه می شود .

خشک کن های خورشیدی را با استفاده از برخی امکانات الکترو مکانیکی می توان به شکل پیشرفته اتوماتیک و قابل کنترل در آورد که بدین ترتیب انعطاف پذیری و قابلیت های فنی و ظرفیت این ماشین ها به حد قابل ملاحظه ای ارتقاء خواهد یافت

 فن آوران قادر به طراحی و ساخت انواع خشک کن های خاص برای محصولاتی با مشخصات کاملاً ویزه می باشد.در سفارش این خشک کن ها مشخصات فیزیکی و شیمیایی ماده اولیه و محصول نهایی دقیقاً مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرد و با توجه به ظرفیت مورد انتظار ، محاسبات مربوط و طراحی این سیستم ها به دقت صورت می گیرد .

 به جهت حذف هرگونه خطا و ریسک خسارت ناشی از آن ، یک دستگاه در مقیاس آزمایشگاهی طراحی و ساخته می شود و کلیه نتایج محاسبات در عمل مورد آزمون و مطالعه قرار می گیرد . نتایج حاصل از آزمایشات عملی انجام شده قابل تعمیم به سیستم بزرگ صنعتی خواهد بود . در اینجاست که طراحی نهایی سیستم صنعتی انجام خواهد شد و مشخصات فنی دقیق ، تعیین و به مشتری ارائه می گردد.

 در این فرآیند مشتری قبل از صرف هرگونه هزینه سنگین ، محصول را مشاهده و نسبت به کیفیت مطلوب آن اطمینان حاصل خواهد کرد . در صورت وجود هر گونه مشکل کیفی، آزمایشات عملی با شرایط جدید و متفاوت تکرار خواهد شد تا نهایتاً شرایط رسیدن به محصول مطلوب بدست آید . رسیدن به جواب منفی در این فرآیند نیز پاسخ ارزشمندی خواهد بود زیرا که از صرف هزینه گزاف جلوگیری خواهد کرد .

 طراحی انواع اسپری درایر ، خشک کن های بستر سیال ، و خشک کن های ویژه مواد شیمیایی ، معدنی ، دارویی ، بیولوژیک ، سلولزی و غیره بدین روش انجام می شود

 خشک کن های فوق برای خشک کردن مواد خمیری و کلوخه هایی با رطوبت حدود 30% (کیک های خروجی از فیلتر پرس ) و تبدیل مستقیم به پودر دانه بندی شده مورد استفاده قرار می گیرد .بدیهی است که بیشترین کاربرد این خشک کن ها در صنایع شیمیایی ،معدنی و دارویی و بعضاً در صنایع غذایی می باشد.

شامل 11 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله انواع خشک کن ها

شناخت موتور XU7 JP/L/Z و اجزای آن

اختصاصی از اینو دیدی شناخت موتور XU7 JP/L/Z و اجزای آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

شناخت موتور XU7 JP/L/Z و اجزای آن


شناخت موتور XU7 JP/L/Z  و اجزای آن

فرمت وورد

21 صفحه

 

شناخت موتور XU7 JP/L/Z  و اجزای آن

 

این سیستم ترکیب شده از :

  1. کنترل یونیت سیستم سوخت رسانی و جرقه
  2. باک بنزین
  3. پمپ بنزین برقی
  4. رله دوبل
  5. فیلتر سوخت
  6. انژکتور
  7. رگولاتور فشار بنزین
  8. مجرای توزیع سوخت و مانیفولد هوای ورودی
  9. دریچه گاز
  10. پتانسیومتر دریچه گاز
  11. استپ موتور
  12. سنسور فشار مانیفولدر
  13. سنسور دمای مایع سیستم خنک کننده موتور
  14. سنسور دور موتور
  15. کویل دوبل
  16. باتری
  17. سوئیچ اصلی
  18. لامپ عیب یاب سیستم سوخت رسانی و جرقه
  19. کانکتور اتصال به دستگاه عیب یاب
  20. سنسور دمای هوای ورودی
  21. پیش گرم کن دریچه گاز
  22. سنسور سرعت خودرو
                     

 

 

 

 

 

 

 

کنترل یونیت موتور (ECU) سیستم سوخت رسانی و جرقه :


این دستگاه عملکرد خود را بر مبنای بسسیاری از اطلاعاتی که از سنسورهای مختلف دریافت می دارد تنظیم می کند و عملیات های زیر را تحت کنترل قرار می دهد .

محاسبه زمان و مراحل تنظیم پاشش :

- با تصحیح برنامه

- خود انطباقی

- موقعیت استارت زدن

- تصحیح ارتفاع ( ارتفاع محل کارکرد خودرو )

- قطع سوخت هنگام کاهش سرعت و اتصال مجدد

- تصحیح ولتاژ باتری

- تصحیح شرایط گذرا


دانلود با لینک مستقیم


شناخت موتور XU7 JP/L/Z و اجزای آن

دانلود پاورپوینت گلخانه ها

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پاورپوینت گلخانه ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت گلخانه ها


دانلود پاورپوینت گلخانه ها

مقدمه
احداث گلخانه برای تولید میوه های خارج از فصل و همچنین گل و گیاهان زینتی از قرن 17 میلادی در اروپا آغاز و در سالهای اخیر به منظور استفاده بهینه از منابع خاک وآب و یا اشتغال زایی در سراسر جهان گسترش یافته است.
این صنعت در استان اصفهان از سال 1340 در منطقه فلاورجان با گلخانه های چوبی شروع شــــده و هم اکنون با احداث گلخانه های مدرن در سراسر استان, انواع محصولات نظیر خیار, گوجه فرنگی, فلفل دلمه ای رنگی, طالبی گلخانه ای, توت فرنگی, انواع گلهای شاخه بریده مانند رُز, ژربرا و. . . در حال تولید است که علاوه بر تأمین بازارهای داخلی استان, به سایر استانها و مقداری نیز به  خارج از کشور صادر می گردد.
برای اطلاع رسانی مناسب به متقاضیان احداث گلخانه در استان, سازمان جهادکشاورزی اصفهان مجموعه ای تحت عنوان (آشنایی با کشت های گلخانه ای) تدوین نموده که حاوی اطلاعات اجمالی از انواع محصولات گلخانه ای سازه ها و چگونگی صدور پروانه تأسیس گلخانه می باشد. که امید است مورد استفاده علاقه مندان تولیدات محصولات گلخانه ای قرار گیرد.

1- تعریف گلخانه
 گلخانه بخش محدودی از فضاست که در آن کلیه عوامل محیطی قابل کنترل بوده و برای کشتهای متراکم و تولید محصول خارج فصل و یا خارج از محیط طبیعی گیاه احداث میگردد.
2- انواع گلخانه ها
گلخانه ها از نظر نوع تو لید و نوع تیپ سازه دارای انواع مختلفی به شرح ذیل می باشند.
تقسیم بندی بر اساس نوع تولید:
1-2- گلخانه های تولیدی سبزی و صیفی شامل محصولاتی نظیر خیار, گوجه فرنگی, توت فرنگی, فلفل, بادمجان, طالبی, سبزیجات برگی(ریحان- شاهی و........) می باشد.
2-2- گلخانه های تولید گل و گیاهان زینتی برای تولید انواع گلهای شاخه بریده(رُز- ژربرا – گلایول – داودی) وگلهای آپارتمانی می باشد.
3-2- سالنهای گلخانه ای تولید قارچ دکمه ای و قارچ صدفی
از نظر نوع سازه گلخانه ها به دو دسته چوبی یا سنتی و مدرن یا فلزی تقسیم می شوند.

شامل 62 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت گلخانه ها

دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها


دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

    اصطلاح "پروبیوتیک ها" برای نخستین بار از سوی lilley و still well (1965) به معنای مواد محرک رشد دیگر میکروارگانیسم ها مطرح گردید. مفهوم این اصطلاح پیوسته در حال بررسی بوده که در نهایت به یک عامل میکروبی زیست پذیر محدود شده که با استفاده برای انسان یا حیوان اثرات مفیدی بر میزبان از طریق بهبود موازنه میکروفلور طبیعی نشان می دهد. بر مبنای این مفهوم عباراتی دیگر نظیر باکتری های "خودی","مفید" و "سالم" برای پروبیوتیک ها معمول شده است.

بطور خاص ارزیابی سلامت یک زنجیره پروبیوتیک پیشنهاد شده یا پذیرفته شده شامل موارد زیر می شود:

1) قابلیت سلولها برای تولید متابولیت ها و آنزیم ها

2) تجمع آنها(یا خاصیت چسبندگی)

3) عوامل تاثیر گذار بر ماندگاری و بقاء زنجیره پروبیوتیک ها

4) واکنش با میزبان علی الخصوص در شرایط بیماری زایی.

 در گروه LAB گروه Lactobacillus بیشتر به صورت پروبیوتیک ها مورد توجه قرار می گیرند. این گروه دارای خواص و ویژگیهای قابل ملاحظه

شامل 27 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

دانلود مقاله عسلک پنبه

اختصاصی از اینو دیدی دانلود مقاله عسلک پنبه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله عسلک پنبه


دانلود مقاله عسلک پنبه

موطن اولیه عسلک پنبه مناطق حاره آفریقا، جنوب شرقی آسیا و کشورهای هند و پاکستان است. در این نقاط به زراعتهای توتون، تنباکو و پنبه آسیب فراوان وارد می آورد. عسلک برگ پنبه برای اولین بار در سال 1323 در اطراف کرمان جمع آوری شده و در همان سالها در نقاط پنبه خیز فارس و کرمان انتشار داشته است. در سال 1327 تراکم و افزایش جمعیت این آفت در گرمسار بحد بسیار زیادی رسیده و در آنسال اغلب مزارع پنبه به این آفت مبتلا بوده اند. در سالهای اخیر مساحت زیر کشت این قبیل محصولات زراعی و توزیع فرآورده های آنها در سطح کشور افزایش یافته، درنتیجه دامنه انتشار و تراکم جمعیت آفت نیز بالا رفته است و خسارت کیفی آفت بعلت آغشته شدن الیاف به شیره های مترشحه از آفت بحدی بوده است که در صدور قسمتی از پنبه های تولیدی بخارج از کشور و همچنین در مصرف داخلی آن اشکالاتی ایجاد نموده است. پس همانطور که ملاحظه می کنید این آفت دیرزمانی است که سطح قابل ملاحظه ای از پنبه کاریهای کشور را مورد هجوم خود قرار داده و به اقتصاد کشور صدمات جبران ناپذیری وارد نموده است. لذا برخورد جدی و اصولی با این آفت می تواند از بروز صدمات بیشتر جلوگیری نماید.

شامل 27 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله عسلک پنبه