مشخصات این فایل
عنوان: آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 25
این مقاله در مورد آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی
ساختمان سردخانه
3-1- موقعیت محل سردخانه
4-1- امکان داشتن جاده یا راه ارتباطی مناسب با نوع سردخانه ودسترسی به آب وبرق وتلفن وغیره 4-1-2- مناسب بودن محلاز نقطه نظر عدم مزاحمت جانوران وحشرات موذی ومیکروبهای آلوده
4-1-3- مناسب بودن محل از لحاظ قرار نگرفتن در سیل
4-1-4- سردخانه با توجه به جهت وزش بادهای محلی از مراکز وواحدهائی که بنحوی موجب آلودگی هوا ومحیط میشوند میبایستی کافی داشته ...(ادامه دارد)
تاسیسات و تجهیزات
5-1- تجهیزات تخلیه و بارگیری استفاده از این وسایل بستگی به حجم سردخانه , نوع کالا و چگونگی انبار کالا و جنبههای اقتصادی و غیره دارد .
تجهیزات مزبور بایستی بتواند در درجه حرارت و رطوبت سردخانه کار نماید و چنانچه ازتجهیزات موتوری استفاده شود نیروی محرک آنها بایستی از نوع الکتریکی باشد تا از آلودگی محیط توسط گازهای حاصل از احتراق جلوگیری گردد .
5-2- تجهیزات تولید و توزیع سرما ـ تجهیزات تولید و توزیع سرما عبارتند ...(ادامه دارد)
ایمنی و پیشگیری از حریق
6-1- بطور کلی مواد مبرد از نقطه نظر ایمنی به سه گروه تقسیم شدهاند .
6-1-1- گروه شامل مبردهای هالوژنه و انیدرید کربنیک میباشد , غلظت طبیعی این گروه کمتر از 2 تا 4 درصد حجمی در هوا بوده که برای تنفس بی خطر میباشد , مبردهای مربوط به این گروه قابل اشتعال نمیباشد .
6-1-2- گروه شامل مواد مبدی نظیر آمونیاک اتیلین کلراید اتیل کلراید انیدرید سولفورو و همانند آن میباشد . این مواد معمولا خورنده و سمی بوده و در غلظت بیش از 0/5 تا 1 درصد حجمی در هوا مضر و خطرناک بوده و در شرایطی در غلظت ...(ادامه دارد)
بهداشت و نگهداری
8-1- توصیه میگردد یک حوضچه مورب بلافاصله پس از درب ورود اصلی سردخانه که باید با یک ماده ضد عفونی کننده از قبیل پرکلرین پر گردیده ساخته شود تا وسائط نقلیه مجبور به عبور از آن گردد .
8-2- در سردخانههای ترانزیتی و توزیعی حداقل هر ششماه یکبار و در سایر انواع سردخانهها پس از هر بار تخلیه کامل هر اطاق , اطاق مزبور باید ضد عفونی و شستشو گردد .
8-3- جزو وسایل و تجهیزات مورد لزوم جهت کنترل درجه حرارت عمق کالای نگهداری شده ترمومتر سوزنی ( سونهدار ) در سردخانههائی که دارای تونل انجماد میباشد پیشنهاد ...(ادامه دارد)
فهرست مطالب مقاله آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی
آئین کار ساختمان , تأسیسات , تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی
هدف و دامنه کاربرد
تعریفها و اصطلاح ها
طبقه بندی انواع سردخانه ها
ساختمان سردخانه
تاسیسات و تجهیزات
ایمنی و پیشگیری از حریق
ایمنی
بهداشت و نگهداری
دانلود مقاله آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی