اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق فیوزها در ایمنی دربرق

اختصاصی از اینو دیدی دانلود تحقیق فیوزها در ایمنی دربرق دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق فیوزها در ایمنی دربرق


دانلود تحقیق فیوزها در ایمنی دربرق

فیوز یا رله حفاظت جان برای جلوگیری از برق گرفتگی چیست؟
 

رله حفاظت جان برای جلوگیری از برق گرفتگی در منازل وهم درکارگاهها
 اولین بار شرکتی به نام اشنایدر (Schnider) واقع در آلمان این نوع فیوزها رو عرضه کرد ! سیستم کار بسیار ساده است در حقیقت این فیوز برعکس بقیه کلیدهای حفاظتی با استفاده از اصل امپدانس(مقاومت فازوری یک خط ) کار میکند و به غیر از اینکه جریان را کنترل میکند امپدانس را نیز کنترل میکند . هنگامی که شخص در مدار برق قرار میگیرد ( دچار برق گرفتگی میشود ) مقاومت بدن وی با امپدانس شبکه سری شده و در نهایت مقدار امپدانس کل شبکه ناگهان بالا میرود . در این هنگام فیوز به سرعت فرمان قطع را صادرکرده و جریان برق قطع میشود .
این فیوزها از 16 آمپر الی 63 آمپر در بازار موجود هستند . این فیوزها به دو علت از استقبال چندانی برخوردار نیستند . اول اینکه قیمت بالایی نسبت به فیوزهای معمولی دارند(تک فاز حدود20 هزارتومان وسه فاز حدود 30 هزارتومان) و دوم اینکه دارای عمر مفید میباشند و بعد از مدتی حتما باید تعویض گردند .
طرز کار این کلیدها بر پایه امپدانس و به طور کامل تر بر اساس جریان نشتی میباشد . با توجه به نوع کارکرد این کلید نیازمند یک رله میباشد که تواما مقدار امپدانس و جریان عبوری را کنترل نماید . با توجه به اینکه رله این فیوز همواره در مدار است و همواره در حال مانیتور کردن دو عامل بالاست لذا اکثر کارشناسان بر این عقیده هستند که این فیوزها دارای یک عمر مفید هستند . البته این به آن معنا نیست که این فیوزها خیلی زود از کار می افتند . به طور تقریبی میتوان عمر آن ها را بین 3 الی 4 سال پیش بینی کرد ! این در حالی است که یک فیوز مینیاتوری معمولی شاید در حدود 10 الی 15 سال عمر مفید داشته باشد !
راستی در مورد نصب این فیوزها هم مطالبی هست که باید خدمت شما عرض کنم :
به طور کلی در نصب فیوزها باید چند نکته را همیشه مد نظر داشت :
1)مصرف کننده هایی که جریان زیادی از شبکه میکشند باید بر روی فیوز جداگانه حفاظت شوند ( مثل کولر و یا بخاری برقی )
2)سیستمهای روشنایی نباید روی تنها یک فیوز باشد !
3)برای حفاظت پریزها باید آنها را با توجه به پیش بینی نوع مصرف دسته بندی نموده و برای هر یک فیوز جداگانه ای در نظر بگیرید !
4) فراموش نکنید که در انتخاب آمپراژ فیوز باید دقت کنید . بالا بودن آمپراژ فیوز دلیلی برای بهتر بودن آن نیست  !
البته این وسیله همیشه هم از برق گرفتگی جلوگیری نمیکنه.شرایطی هم هست که امکان برق گرفتگی با وجود این دستگاه هم وجود داره...
در این کلید ها پیچ تنظیم Isc وجود دارد که باید در مقداری متناسب با جریان خروجی از کلید قرار گیرد . اگر این مقدار درست تنظیم نشود امکان دارد تا در مواردی که اتصالی به طور کامل برقرار نشده باشد .برق گرفتگی حادث شود . سرعت مکانیزم این کلیدها نیز بسیار مهم است . اگر tsc در کلید درست تعریف نشده باشد باز هم امکان خوب عمل نکردن کلید وجود دارد !
کلید محافظ جان انسان رله دیفرانسیل اتوماتیک که ظرف 2/0 ثانیه بر اثر بروز عیب مدار را به صورت تک فاز یا سه فاز قطع می کند . ( جدول مهندسی وسترمان )
 مسلما هنگام برق گرفتگی مسیر جریان از فاز به بدن شخص و از بدن شخص به زمین خواهد بود جریان نشتی که باعث ایجاد جریان در خروجی CT کلید حفاظت از جان خواهد شد .  

 

 

 

 

شامل 18 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق فیوزها در ایمنی دربرق
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد