مقاله در مورد دستگاه های صنایع غذایی از جمله تبخیر ، تقطیر ، خنک کننده ها ، خشک کن ها
، با فرمت ورد 27 صفحه
مقاله دارای مطالب خوبی است
گزیده ای از متون :
تبخیر حالتی از جوشش است که در آن محلولی که از ماده حل شده غیر فرار و حلال فرار تشکیل شده است تغلیظ می شود. حلال در بیشتر تبخیر کننده ها آب است.با بخار شدن قسمتی از حلال که بر اثر آن محلول غلیظ لیکور بدست می اید تبخیر انجام میشود.
فرایند های تبخیر در مقیاس وسیع انجام میشود وبرای تبدیل آب دریا به آب اشامیدنی بکار میرود.
rotary evaporator یا, rotavapیکی از انواع تبخیر کنند ههاست که در آزمایشگاه های شیمیایی و بیو شیمیایی برای تبخیر کردن حلالها بکار می رود.کار اصلی این تبخیر کننده در خلا انجام می شودکه توسط پمپ خلا وکنترلر مخصوص ایجاد می شود
انواع تقطیر
در اینجا ، منظور از تقطیر، در واقع جداسازی فیزیکی برشهاینفتی درپالایشگاهاست که اساس آن اختلاف در نقطه جوشهیدروکربنهای مختلف است. هر چه هیدروکربن ، سنگینتر باشد، نقطه جوش آن زیاد است و هر چه هیدروکربن سبکتر باشد،زودتر خارج میشود. در این مقاله انواع روش های تقطیر را در برج تقطیربررسی میکنیم
برج های خنک کننده
انواع برج خنک کننده :
الف) برجهای خنک کننده مرطوب
ب)برجهای خنک کننده خشک DRY – COOLING TOWER:
ج )برجهای خنک کننده خشک-مرطوب WET-DRY COOLING TOWER :
ماشین آلات صنایع غذایی
تقطیر
خشک کنها
انواع خشک کنها
خشک کن های ثابت
فیلم های پلی اتیلنی در بسته بندی های صنایع غذایی
مقاله در مورد دستگاه های صنایع غذایی