X
تبلیغات
رایتل

اینو دیدی

جستجو

دربین هزاران فایل آماده دانلود فایل مورد نظر خود را جستجو کنید

دانلود پروژه تولیدآبمیوه

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پروژه تولیدآبمیوه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه تولیدآبمیوه


دانلود پروژه تولیدآبمیوه

توضیحات بیشتر و دانلود فایل *پایین مطلب *, فرمت فایل: Word  قابل ویرایش و آماده پرینت.

تعداد صفحه :83

قابل اطمینان ازجامع و کامل بودن پروژه

قسمتی از محتوای متن ...

 

 

 

 

خلاصه ............................................................................................5 مقدمه ............................................................................................6 شکل شماره1...........................................................................6 1-1   تعریف و تقسیم بندی  آبمیوه  ها ....................7 1-1-1- نوشابه  های میوه ای بدون گاز............7 آب میوه با توجه به غلظت آنها معمولا به 3 دسته تقسیم میشوند : ...............................................11 از لحاظ شفافیت ( clarity  )نیز آب میوه به دو دسته تقسیم می شوند : ...........................11 واحد های تولید آبمیوه ...............................12 شرح فرایند ..................................................14 شکل به شماره های 5 و 6 و 7 ........................15 فرمولاسیون نوشابه های بدون گاز .......................18 شکل شماره 9..................................................18 شکل شماره 10 ............................................18 هدف از کنسانتره شدن آب میوه ......................19 تغلیظ و  جدا سازی اسانس میوه (Evaporation & Aroma Recovery ) .............................19 سرد کردن کنسانتره ........................................19 بسته بندی کنسانتره .........................................20 فرایند تولید کنسانتره آلبالوو پرتقال....................20

عیارسنجی وتوزین..................................................................................21

ذخیره سازی.................................................21

شستشو وجداسازی میوه...................................21

خردکن وخوشه گیر........................................21

گرم کن.........................................................22 پرس (آبگیری) ..................................................22 آروماگیری(جمع آوری اسانس میوه)وتغلیظ اولیه.............22 شفاف سازی................................................................................................22

فیلتراسیون.......................................................23

تغلیظ.............................................................23

پاستوریزاسیون.................................................23

آزمایشات میکروبی کنسانتره..................................24 آزمایشات شیمیایی کنسانتره..................................25 توضیحات.........................................................25

  • PH..................................................................................25
  • بریکس:موادجامدمحلول درآب(رفراکتومتری) ............................................................................................26
  • اسیدیته(اسیدیته قابل تیتراسیون)..................................................27
  • اندیس فرمالین(فرمل تیتراسیون) .................................................................27
  • خاکستر....................................................................................28
  • فلزات کم مقدار.............................................................................................................28

اندازه گیری کلر موجود دراب مصرفی...............29

تست الکل .....................................................29

آزمایشات میکروبی آبمیوه .....................................................................................30

قیمت تمام شده کنسانتره آب آلبالو در بسته بندی در بشکه ...........................................31

قیمت تمام شده آب پرتقال بازسازی شده در بسته بندی های.........................................31

جدول 1- استاندارهای نوشابه میوه ای (بدون گاز......................................................31

بسته بندی نوشابه های میوه ای (‌بدون گاز).................................................................. 32

منابع............................................................................................33

Fruit juice processing……………………………………………………………………………………………………………… 33 Citric acid………………………………………………………………………..………………………………………………43. Translation……………………..…………………      ..……………………………....…………………………………………52 Mixed Fruit juice ………………………..…       ………………....……………………….………………………………………68

 دانلود پروژه تولیدآبمیوه ,فرمت فایل word  شامل 83 صفحه. مناسب جهت انجام تحقیقات، پروژه های کارآموزی دانشجویی  و دانش آموزی

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه تولیدآبمیوه
نظرات (0)
نام :
ایمیل : [پنهان میماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)